Mot stugan

Hej på er alla!
Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men jag har helt enkelt inte orkat sittta vid datorn, och om jag har det har jag kollat på gossip girl, hehe.
Ikväll så åker jag och alla kusiner till stugan och ska vara där över helgen så jag kommer inte kunna blogga något då heller. Så ha en bra helg så ses vi sen. Nu måste jag göra mig klar till skolan.
 
Hejdå!
 
Clara

Världens bästa!

Jag vet inte riktigt men jag fick nyss bara ett ryck att säga en sak till dig Alva
 du är så underbar så det finns inte!
Hoppas du vet att du är bäst och att jag älskar dig till solen och tillbaka och ännu längre!
 
 
Kram Clara

Skolfoto imorgon! BLÄÄÄ!

Gissa vad! Vi har skolfoto imorgon! Och på grund av det måste jag gå upp jättetidigt i morgon och duscha... Inte kul! Sen var det typ världens drygaste dag idag också. Vi slutade jättesent och hade världens längsta no och spanska lektion. Alltså jag helt ärligt kämpade för att hålla mina ögon öppna.
Sen har jag typ brutit foten också... Okej, jag överdrev lite. Men alltså jag har faktiskt jätteont i den! Jag blev stämplad igår på matchen rakt på vristen. Så jag kan som inte böja min fot.
 
- En bild från när vi var i min stuga och skulle ur och fiska
 
Nu ska jag snart stänga av datorn och vila i en halvtimma, och sen åker vi till mina kusiner och firar att Jacob fyller år! Det blir ju lite roligt i alla fall!
 
Kram Clara

Grattis mamma!

Idag fyller min kära mor år, så stort grattis till dig mamma!
En bild på min mamma och Ebbas mamma när vi var i stockholm.

Norrbyskär 3 2012 del 3

Övrigt
 
 
 
 
 

Gossip Girl

Godmorgon på er!
Jag har precis sett första avsnittet av gossip girl, tidigare har jag bara sett ibland om det gått något avsnitt på tv, men nu tänkte jag börja om helt från början och försöka se alla avsnitt.
 
Nu snart ska jag gå ner och äta frukost, men först tänkte jag kolla lite på datorn och blogga nu när datorn ändå var på. Idag ska vi träffa några från konfan och gå och fika, sen ska jag och Ebba, och kanske Alva, gå på stan för jag MÅSTE ha ett par byxor! Det är hål i alla mina förutom ett par! Och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Igår var det jättemysigt! Vi åt hur mycket marängswiss som helst! OCH chips med dip! Men vi dansade också till låtarna i filmen, high school musical, så det kanske jämnade ut sig!;)
 
 
Och juste, del 3 med bilder från norrbyskär är påväg!
 
Kram Clara

Tjejkväll

Yes! Äntligen fredag!
 
Ikväll ska jag, Alva, Julia och Emma ha en tjejkväll och äta marängswiss och chips med dipp och se på så många high school musical filmer vi hinner! Kommer bli supermysigt! Men nu först ska vi åka förbi och kolla lite i vår nya stuga, jag har faktiskt aldrig varit där så det kommer bli roligt att få se hur det ser ut.
 
Jaa, det är vad jag ska göra idag. Imorgon ska vi kanske ha en liten återträff med alla från konfan och sen på söndag är det match som gäller. Kommer bli jätteroligt att få spela match igen eftersom jag inte gjort det på jättelänge p.g.a att när dom två första matcherna var så var jag på konfa.
 
 
Trevlig fredag på er!
 
Kram Clara

Felicia kommer idag!

Idag kommer Felicia! Hon ska sova över till imorrn, och idag ska vi gå på stan och försöka köpa byxorna som jag måste ha! Annars kan jag snart inte gå till skolan längre pga extrem byxbrist. Sen vet inte Felicia om att vi ska på stan än, men hon får veta det snart, eller senare..

Nu ska jag iallafall iväg till skolan! Börjar klockan 8 idag vilket är skitjobbigt! Blä! Gjorde det igår också!

Hejdå!

Ebba

Yey! Nya skor!

Förlåt att jag inte bloggat så mycket, men även fast det bara är första skolveckan så är jag så sjukt trött. I tisdags när jag kom hem från skolan somnade jag direkt och behövde sen stressa iväg till träningen. Och igår var jag ju med Klara, Alva och Ebba (som ni kanske såg på Alvas inlägg som inte bara var LITE överdrivet...) så då hann jag inte heller blogga. Men nu har jag lite tid över innan träningen.
 
Skolan var jättelång idag:( men när vi kom hem så åkte jag, pappa och Filip till Stadium och köpte fotbollskor till mig. YEEEY! Mina andra är så söndriga och små att jag har behövt ha Filips nu ett tag... Men! Det var tre för två på Stadium, och eftersom jag både behövde utomhus- och innomhusskor så fick jag två utomhusskor! YEEEY IGEN! Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra med två par... Men det kan väl vara bra att ha antar jag!:)
Som ni kanske märker på skorna här uppe^ är alla adidas, men det är för att jag alltid tyckt bäst om det märket och adidas är bara bäst helt enkelt! 
 
Ha en bra torsdag!
 
Clara

He/art

Hejsan Clara och Ebbas blogg!
Ni vet hur jag brukar skriva hur bra Clara och Ebba är, men det stämmer inte alltid. Idag tillexempel. Då kom vi hem till Ebba, helt vanligt. Jag går på toa, helt vanligt. Då när jag sitter där, och gör min sak, så ropar dom att dom ska gå ut med Tyra. Jag frågar om jag inte ska följa med, men icket. Jag tänker att "Jaha, det blir väl bara en snabbis för dom då". Så jag går upp och chillar och sitter vid datorn då plötsligt telefonen ringer. Smart som man är svarar man för man vet att det är dom. Clara blir häpen för att någon svara, hon ville bara skrämmas. Då frågar jag hur långt borta dom är, och då är dom påväg till BRÄNTIS?!?!?!?!?! Och här sitter jag själv i Ebbas hus... Känns bra.
Nu ska jag försöka(mot min vilja) sluta fred med dessa människor, då ska vi baka sådanna^.
Tack för mig.
/Alva

Liten update

Iväg till skolan nu, tredje dagen. Börjar halv tio idag, så det är helt ok! Med hemkunskap, som är ashärligt eftersom jag älskar mat:D Hahah!

 
Hejsvejs!
 
Ebba

Hej bajs skola, jag har inte saknat dig!

Förlåt för min omogna rubrik, men det är så jag känner. Jag orkar inte med ett till jävla skolår! Nej! NEJ! Vi fick inte ens bra schema, eller jo lite men inte mycket. Vår klass är uppdelade i två grupper och den ena gruppen börjar fem över åtta på morgonen och slutar tio i fyra. Tur jag inte är i den gruppen!
Okej jag ska försöka vara positiv här... Det är bara ett år kvar till gymnasiet! Wiiiie! Det känns så mycket roligare där än vad det gör på högstadiet!
 
I alla fall, nu ska jag gå igenom lite bilder på min dator och sortera upp dom och så. Sen ska jag nog bara titta på tv resten av kvällen. Hoppas alla haft en bra skolstart!
 
- Det här är helt klart en av mina favoritbilder, det tror jag beror på Agnes och mustaschen!
 
Kram Clara

top 5

Jag tänkte göra en top 5 lista av alla saker som hänt nu under sommaren. Idag är det ju sista dagen på sommarlovet (jag gråter innombords) och därför tyckte jag att det kunde passa bra. Som en sammanfattning ungefär. Nummer 1 är såklart bäst, men vi börjar på 5 och räknar ner!;)
 

5. Dalarna. Även fast jag trodde det skulle bli tråkigt så var det jättemysigt att bo med 7 personer i typ
världens minsta stuga. Det kanske var lite jobbigt att åka ner dit med bil och att det inte fanns något vatten
eller el men eftersom vi inte var där så jättelänge så gjorde det inte så mycket!

 

 4. Piteå Summer Games. Det är så roligt att gå omkring i Piteå under PSG och speciellt nu när både Ebba
och Estelle var med! Det är en sån himla mysig stad också. Det enda tråkiga var att jag själv inte
spelade...

 

3. Stockholm. Varje sommar åker vi till stockholm, och det är lika kul varje gång. Att träffa alla man känner,gå
på gröna lund och shoppa massor! Nu var också Alva i Stockholm och på gröna lund samtidigt som
oss,vilket gjorde det ännu roligare.

 

2. Midsommarafton. Och alla andra gånger vi är i stugan. Det är så mysigt och roligt att vara i stugan med
alla kusiner och bada och sola och köra massa olika tävlingar och fiska och äta jättemycket godis och
annat gott. Det är det bästa man kan göra på sommaren! Nästan...

 

1.KONFA! Det är det bästa jag gjort i hela mitt liv! Alltså jag är så sjukt glad över att jag valde att gå på konfa
läger och speciellt Norrbyskär 3! Det går inte att beskriva med ord hur bra det var där! Det var bara så bra
det kan bli! Jag saknar det sååååååå mycket! Skulle kunna göra allt för att lägret skulle vara minst två
veckor till!

 



Kram Clara


FÖRSENAT INLÄGG.

JAG SAKNAR NORRBYSKÄR.
JÄTTEMYCKET.
 
Det var helt fantastiskt! Alla personer jag mött och alla saker vi gjort! En av de bästa sakerna jag gjort i hela mitt liv ♥
 
Jag vet att jag inte bloggat på jättelänge, men jag har som kommit ifrån det helt nu på sommaren. Finns så mycket jag gjort, har haft några få dagar jag inte gjort något alls på. Det är ju ingen ursäkt, men så ni vet att det inte är så att jag inte gjort något som har gjort att jag inte bloggat... Vacker mening.
 
På Konfan tog jag nästan inga bilder då min kamera laddade ur direkt, men här är iallafall några bilder på alla Konfisar! Och konfisar är en blandning mellan konfa och kompisar, vilket betyder typ, folk från konfan. Yes.
 
 
 
 
 
 
Hejdå!
 
Ebba
 

see you soon

Nu är vi hemma igen, och jag ska gå igenom alla bilder vi tog i stugan, men vi var ganska oseriösa på alla bilder så jag kommer troligtvis inte lägga upp några bilder därifrån, kanske vi får se.
 
I alla fall just nu sitter jag och lyssnar på denna låt See you soon som våra ledare Mimmi och Isac sjöng på konfirmationsmiddagen sista dagen på lägret. Det var så fint! Och dom gör låten mycket bättre än coldplay också!
 
Jag saknar Norrbyskär och alla så himla mycket!♥♥♥
 
Kram Clara

Åker till stugan

Jag, Alva och Ebba åker nu till min stuga och är där fram tills fredag, så det kommer inte bli någon upptatering här på nån dag. Hoppas ni har det bra så syns vi när vi kommer hem igen!
 


Kram Clara

Norrbyskär 3 2012 del 2

På klipporna
 

Norrbyskär 3 2012 del 1

4 m höghöjdsbanan, Trampetsen och Supergungan
 

14 augusti

Hej på er alla!

Jag har precis kommit hem från Ebba och ska nu börja göra ett inlägg med alla bilder från konfan. Men det verkar inte funka
att skriva riktiga inlägg, utan bara så här snabbinlägg. Så får se om det funkar lite senare.

Annars idag ska jag bara ta det lungt fram tills träningen ikväll. Imorgon ska jag, Ebba och Alva kanske också åka upp till min stuga och sova där två nätter. Men vi får se hur vi gör. Vi från konfan har pratat om att tälta i helgen också, så jag lär väl inte vara hemma så mycket nu på ett tag.

Kram Clara

Återträff

Idag hade vi återträff med hela gänget, nästan... Det var så kul och så mysigt! Alltså jag vet inte hur jag ska klara mig utan att få träffa alla varje dag. Men vi pratade redan om en till återträff så vi ses nog snart igen.
Vi ska ju ha en ''riktig'' återträff som är planerad av kyrkan typ, då alla konfirmander från alla läger ska träffas och övernatta i munkviken i september. Det kommer ju bli hur kul som helst! Då kommer alla andra från dom tidigare lägren se hur härligt vårt gäng är!:)
 
I alla fall, vi hade knytkalas så jag har nog proppat i mig ett kilo godsaker idag.. Heheh.. Först två veckor med godis varje dag och nu det här. OCH jag har även tårta kvar från igår. Jaa så jag lär väl gå upp sådär hundra kilo den här sommaren! Men men det är ju sommar!:)
-Här skulle vi sjunga på konfirmationsdagen innan redovisningen och gudstjänsten
 
Nu snart ska jag träffa Alva och Ebba, åååh jag har saknat dig Alva som bara den, och ikväll ska vi sova över!:)
 
Kram Clara

Bilder kommer!

Bilder från lägret kommer snart. Men jag har just haft mormor och mina kusiner här och nu ska vi fira ännu mer att jag har konfirmerat mig, så just nu har jag inte tid. Det känns lite konstigt att säga nu ska vi fira att jag har konfirmerat mig eftersom det är ju inte direkt något jobbigt jag har gått igenom och nu är det äntligen över, jag har ju haft hur kul som helst och alltihopa har varit så himla roligt. Aja nu ska jag fortsätta.
-Ni får en bild från en av dom första kvällarna då vi grillat hamburgare och badat!:) Saknar er alla! <3
 
Kram Clara

Jag gråter och gråter och kan inte sluta gråta

Jag fattar hur snabbt det kunde ta slut! Nyss var jag på norrbyskär och umgicks med dom härligaste människorna på jorden och nu sitter jag här hemma alldeles tårögd och helt tom...
Visst att det är kul att komma hem och träffa alla här hemma men jag vill inte vara hemma!
Jag vill vara på norrbyskär,
jag vill sitta uppe i andaktsrummet och sjunga sånger,
jag vill äta kvällsfika med te som jag egentligen inte tycker är så gott,
jag vill sova i den ganska hårda sängen i Klutrike,
jag vill lyssna på ledarnas godnattsånger som dom kommer på helt själva,
jag vill bli väckt utav att ledarna kommer in och pratar på gotlänska eller smäller med kastrullock,
jag vill lyssna på Eugen historier,
jag vill hoppa från 21 meters höjd och svingas upp i luften,
jag vill köpa upp alla mina pengar på godis från markan,
jag vill tvinga mig i det iskalla vattnet bara för att få poäng i badligan,
jag vill bada bastu och badtunna,
jag vill se på film och lyssna på allas snyftningar över att en mus dog,
jag vill kämpa för livet för att inte ledarna utklädda till pirater ska dränka våran båt,
jag vill leka superman innan maten,
jag vill leka ninja,
jag vill göra en taniansk(?) applåd,
jag vill krama alla i en kramring,
jag vill skrika Lamus Lamus,
jag vill ha en piratefamily kram,
jag vill göra allt om och om och om igen!
Det här har varit dom två bästa veckorna i mitt liv! <3

Just nu...

...är Clara och Ebba på det här vackra stället,
Bilder från då jag själv var på Norrbyskär.
Dom har det superbra där av det som jag har hört. Igår fick jag ett sms av Clara där det stod: "Jag har nog aldrig skrattat så här mycket i hela mitt liv!" Så roligt har dom då iaf;) Saknar er supermycket Ebba och Clara, kom hem snart!
 
Alva

5 Fakta

Hejhallå!
Clara och Ebbas bästa vän Alva är här! Jag blir så sur när det inte händer nåt här på bloggen(fast det är ju för att dom är borta) så då tänkte jag gästblogga lite!
 
Jag känner ju Clara och Ebba bäääst, så därför tänkte jag fixa ihop fem roliga(eller tråkiga) faktan var om dom.
 
  • CLARA är grym på COD Black ops Zombie mode (fast inte bättre än mig såklart).
  • EBBA har härligt skratt.
  • CLARA gillar att dansa väldigt mycket!
  • EBBA gillar också att dansa och hon vill börja balett.
  • CLARA är asbra på matte och jättesmart!
  • EBBA är grym på att rita!
  • CLARA vill flytta till USA.
  • EBBA vill inte i framtiden bo i Sverige med tre skrikiga ungar och en sur man.
  • CLARA vill jättegärna se Mean girls 2...
  • EBBA kan cykla jättesnabbt..........
Kom inte på några bra, men det får duga!
 
Alva

RSS 2.0