Någon som vet hur man pluggar till ett spanska prov!?

Haha nej jag skoja bara. Jag tror faktiskt jag kan det mesta just nu. Fast så kändes det inför ett spanskaprov för ganska länge sen och då fick jag bara ett D!:( Men jag tror jag kommer i alla fall få lite bättre än så.. Hoppas jag..
Vill ni veta en sak? JAG FYLLER ÅR PÅ SÖNDAG!!! JAAA! Jag längtar jättemycket:) Fast jag längtar mer till sommaren:)

- En bild från när vi firade min födelsedag förra året!

Nu ska jag äta! Jag är hur hungrig som helst!

Clara


Två prov kvar..

Nu har jag gjort bort en engelska redovisning, en hälso uppgift och en dansredovisning, så nu har jag bara två prov kvar sen så är jag helt färdig. Tänk vad skönt att inte behöva plugga när man kommer hem! Jag lägtar så mycket till sommarlovet nu!!

Ha en bra onsdag!

Clara

Jag bloggar mer imorgon

Tänkte bara säga att jag har haft fullt upp hela dagen och därför har jag inte hunnit blogga. Men jag bloggar mer imorgon.

Kram på er alla

Clara

UFC - Ängelholm

Nu sitter vi och väntar på att matchen mellan UFC och ängelholm ska börja. Vi har det som klassens dag att alla fotbollsklassare åker hit och ser den här matchen. Det är jättekul bara lite kalt just nu:) Clara

Men det blir så fult med såna rubriker!

Okej bara så ni vet, bilden här under. Inte OK.

Nähjmeeeeen azzå nu ska jag till zkolaan, eeh det blir asssssssssdålittt som vanlit...

Skoja, men nu jag iaf till skolan, hörs!

Ebba


Ebba jag får skriva vilka rubriker jag vill utan att du ska ändra dom!

Hejsan allihopa!
Idag har jag och Alva dansat.. Vi har en uppgift i skolan, samma som Ebba hade, då vi ska göra vår egna dans. Det gick helt okej men vi ska fortsätta imorgon. Med Ebba! Fast det vet hon inte om. Jag hade match nyss också. Vi mötte Röbäck och vann med 3-1! Yeah! Nu vet jag inte vad jag ska skriva så hejdå!

-Haha, jag hade ingen annan bild så ni får nöja er med denna. Och bara så alla vet är det ballonger!

Clara

Ute och sprungit!

Hej alla!

Var hos mormor nyss och firade Mors dag! Vi fikade och solade, så nu är jag lite röd i ansiktet.. Fick också höra att mormor läste min blogg så..

Hej Mormor!

Jag var nyss ute och sprang, lite drygt 5 kilometer.. Känner mig stolt eftersom det gick väldigt bra även om jag bara sprungit en gång tidigare i år!
Det här inlägget skulle bli väldigt tråkigt utan bild, och eftersom jag bara hade min webcam till hands.. Hahah, att jag ens lägger ut den här! Mitt hår! Det brukar inte se ut såhär..;)


Yeah!

Hahah, jaa..

Hejdå! Ha en trevlig fortsatt söndag kväll, min kommer nog mest vara lite plugg:/ Snart sommarlov!

Ebba


Hoppas alla hejar...

...på Loreen nu ikväll. Jag tror faktiskt hon har en ganska bra chans, men dom ryska gummorna är ju också bra... Nej men allvarligt, vissa av låtar är ju bara konstiga. Men gummorna var jättegulliga men låten är kanske inte den bästa.


Clara

KLARA

Efter att vi ätit glass på stan så åkte jag och Klara hem till henne eftersom vi bestämde oss för att inte följa med på bion. Det kändes lite sådär att vara inne i ett mörkt rum en sån här dag. Och jag har egentligen inte råd om jag ska köpa dom där byxorna jag pratade om förut, jag köpte dom aldrig nu.
-Bild på Klara från i vintras.

Clara

Skriv riktiga rubriker Clara! //Ebba

Igår kväll så hade både jag och Ebba ganska tråkigt så vi bestämde att istället för att ha tråkigt var för sig så kunde vi ha tråkigt tillsammans. Så Ebba cyklade hem till mig och så fotade vi lite, såg new girl, modernfamily och åt chips. Och det blev inta alls tråkigt:)

Idag kanske vi ska på stan och fika. Ohc då ska jag köpa ett par jeans också tror jag. Jag har hål i alla min förutom ett par just nu...

Clara

Scones!

Min fredag vart räddad igår när jag åkte hem till Clara och bara myste, hahah:) Vi tog lite kort, filmade mig när jag dansade (som jag förövrigt INTE tror vi kommer lägga upp..) och såg på New Girl och Modern family^^

Just nu håller jag på att göra scones till frukost! Sen senare idag kommer Jenny, för Felicia kunde inte.. Sedan ska vi se på bio med Clara och Klara! (Fast jag har inte hört med Klara än, hoppas hon kan..)




Hejdå!

Ebba


Lite tråkigt...

Egentligen skulle jag och flera andra tjejer åka ner på stan och äta glass på café idag, men det blev inte av eftersom det började regna:( Så nu sitter jag hemma vid datorn igen ändå... Men imorgon kommer Jenny och Felicia så ska vi se på bio och sova över!:D


Hejdå!

Ebba

Jag saknar mitt blonda hår..

För er som inte vet det så färgade jag ju mitt hår för ganska länge sen till ganska mörk brunt. Nu har det ju blekts av solen lite så det är inte så mörkt men fortfarande en stor skillnad från vad jag hade förut. Så igår kollade jag igenom lite gammla bilder och hittade denna bild
Och då kom jag på att jag saknar den hårfärgen och allt. Jag hade också så mycket tjockare och lockigare hår då men efter att jag färgade det så slets det så mycket och nu har jag väldigt lite lockar jämfört med vad jag hade förut:(

Clara

Två frågor

Hejhej!
Jag tänkte göra en sånhär tvåfrågorsgrej.. (jag vet inte vad det heter) så ni får veta hur jag tänker och tycker osv. Hehe! I alla fall svaren är vad jag känner just nu, jag gillar inte så mycket att vara ute på vintern tex.

Ute eller inne? Ute, på sommaren

Vaken eller sova? Vaken

Tv eller dator? Beror på, just nu tv, tror jag..

Resa eller hemma? Resa, just nu

Pizza eller Hamburgare? Pizza

Klänning eller byxor? Byxor

Film eller bok? Film

Glass eller tårta? Tårta

Bada eller sola? Bada

Vinter eller sommar? SommarBa

Rita eller fota? Fota

Hund eller katt? Hund

Födelsedag eller julafton? Julafton, då kan man ge saker till andra också:)

Facebook eller twitter? Alltså jag har inte ens twitter, men tycker facebook börjar bli väldigt tråkigt just nu..

Skor eller barfota? Barfota på sommaren men på vintern vill jag helst ha skor..



Jag vill också göra!:D //Ebba

Ute eller inne? Ute! Särskilt när vädrest är som nu!

Vaken eller sova? Vaken

Tv eller dator? Dator..

Resa eller hemma? Beror på..:)

Pizza eller Hamburgare? Hamburgare

Klänning eller byxor? Klänning!

Film eller bok? Bok;)

Glass eller tårta? 1. Ben and Jerrys 2. Tårta 3. Vanlig glass

Bada eller sola? Bada..^^

Vinter eller sommar? Sommar!!

Rita eller fota? Gillar båda! Dock ritar jag nog mer än fotar...:/

Hund eller katt? Hund! (especially Tyra!)

Födelsedag eller julafton? Julafton! Då samlas alla!

Facebook eller twitter? Facebook!

Skor eller barfota? Beror på årstid;)

Där har ni några frågor tills vidare. Det var ganska kul så vi gör kanske om det igen!:)

Så söta ni är!

Hejhej alla fina läsare!
På de senaste dagarna har vi fått en massa nya läsare till bloggen! De kanske bara är på besök, men det är ändå jättekul! Och alla kommentarer! Liksom HEY! Fortsätt gärna med det! Det är verkligen jättekul!

Bloggdesignen har Alva hjälpt oss med! Och annars mår vi fint, fast det är lite stressigt nu mot slutet av terminen..

Ni är bäst!

Kram Ebba och Clara!


Varmtvarmtvarmt

Idag har jag och Alva gjort en engelska presentation som vi ska presentera på tisdag. Det var så otroligt varmt idag så vi satt ute på altanen ett tag, fast det blev lite kallare sen så vi gick in. Alva hade till och med shorts idag! Så varmt var det!


Jag var inne och tog bort bilden för den va så himla ful och sen så tvingade Clara mig att lägga upp en annan bild på mig men jag har ingen för jag är på fel dator så nu får ni en gammal webbild.. förlåt Clara för att jag inte hade någon kvalitebild../Alva

Clara

Värme!!

Jaaa! Det ska tydligen vara över 20 grader på fredag!! Wiiie! Så himla skönt. Jag har saknat sommaren så mycket. Fast nu innan sommarlovet har vi hur mycket skola som helst. Jag måste typ plugga varje dag:(
Men snart är det lov så det är bara att blicka frammåt!;)

-Kändes så tråkigt att blogga utan bild så ni får en bild på Alvas farmors blomma istället. Det har blivit ganska många blombilder nu...

Clara

Bra försök Ebba...

Jaa, så nu försökte jag ta lite bilder med kameran, men jag kunde inte få det här med tiden innan man ska ta kort att fungera.. (förta gången jag provade det..)
Hahah här är iaf resultatet;)








Mina shorts:))


Hejdå!

Ebba

Hejsan alla!

Jag ska försöka börja blogga lite mer nu. Jag har ju inte bloggat på mer än två veckor. Men jag har saknat det lite så ska börja blogga mer nu! Jag bloggar mer ikväll kanske, jag ville bara uptatera lite. Ha en bra onsdag så länge!:) Clara

Bloommor!

Nu är det ju jättefint väder! Jag gick och satte mig ute och pluggade idag, i solen! mycket härligare än att vara inomhus!:)

Sen börjar alla blommor att blomma nu! Hahah, pappa tog det här fotot..


Man blir verkligen gladare! Särsklit eftersom jag fick använda mina nya shorts idag:) Eller fick och fick... Jag fick såklart igår också men.. Hahah:)

Ebba

Såhär går det om man tar ego-pics på min webbkamera!

Hahah! Såg nyss att min lillasyster tagit en massa bilder på sig själv på min webbkamera, såå jag lägger ut dom nu?;)


Finfint!:D

Ebba

Shopping i Skellefteå!

När vi var i skellefteå så shoppade vi ändå hyffsat mycket, även om det är mycket färre affärer där och ungefär samma utbud som i Umeå:) Jag köpte en skolavslutningsklänning från Cubus, ett par svarta höga shorts från Vero Moda och ett par turkosa byxor från Gina Tricot:)


skolavslutningsklänningar


Off to Skellefteå!

Snart ska jag, Clara och Alva åka iväg till Skellefteå tillsammans! Vi ska bo hos Alvas Farmor och Farfar i deras, enligt Alva, mycket härliga hus;)

Igår sov jag över hos Alva, vi gjorde en koja över ett bord på deras altan och sov därunder, hahah, det var JÄTTEMYSIGT!:) Sen på kvällen åkte jag och mamma och såg på The lucky one på bio!



Den var jättebra! Rekommenderas!

Nu måste jag skynda mig! Hejdå!

Ebba

Update: Hahah, jag såg att trailern var lite konstig, men ni får ta den som den är:)

Jag har aldrig gillat sådana rubiker som det står "hatar rubriker" på.

Hejhej!

En av anledningarna att jag inte bloggar så mycket är för att jag (är så lat, ja, det också) aldrig tar några bilder! Jag har oftast med min min mobil, men på den blir det inte direkt superkvallabilder...

Även min webbcamera är dålig, väldigt dålig...

Men så får det vara! Här kan ni få en bild på mig iaf:) Har läst att man ska ha mycket bilder på sig själv.. hahah;)

Ska åka iväg på träning snart!

Hejdå!

Förlåt för dålig upptatering

Förlåt att jag inte bloggat nu på ett tag, men jag vet inte vad jag ska skriva om och jag har ingen lust att skriva om massa tråkiga saker. Jag tycker också det börjar bli ganska tråkigt att blogga. Så därför tror jag att jag inte kommer blogga så mycket på ett tag. Det kanske blir ett litet inlägg nån gång nu och då. Men förvänta er inte ett inlägg om dagen från mig ialla fall. Så ni vet!

Ha det bäst!

Clara


En liten måndagspresent

Kolla vad vi fick hem idag i bervlådan! Första säsongen av Morden family och jag blev superglad. Den är bara så bra. Så för er som inte sett modern family borde ni göra det! Jag tror det går på fredaga på fyran, fast jag vet inte när, det brukar vara efter let's dance men nu är det ju hockey vm så dom kanske inte visar det längre.


Jag har verkligen inte tid mad att blogga egentligen. Jag måste plugga musik!

Hejdå alla läsare!

Clara

Jenny!

Jag for till strömpilen med Jenny idag! Det var härligt eftersom jag inte hade haft något annat planerat idag:) sen for vi hem till mig innan hon åkte hem igen..:(

Vi köpte inget där förutom glass och wienerbröd hahah;) Eller jag köpte ingen glass, men jag fick smaka av Jennys:)

Hejdå

Ebba


Nya Naglar!

Har gjort nya naglar!
Brukar ofta göra lösnaglar ist för att måla direkt på naglarma eftersom det blir mycket snyggare och håller sig snygga mycket längre!

Dessa vart jag ganska nöjd med, gjorde det mesta igår kväll:)

Hejdå

Ebba


Hockey VM

Just nu sitter vi alla i familjen och ser på sverige-tjeckien. Och det går ju ganska bra, i matchen alltså. Filip tjatar om att jag ska spela draw something och mamma tjatar om att byta kanal. Haha så ser det ut hos mig just nu!:)
Imorgon ska vi ha någon lagaktivitet med laget då vi ska brottas.. Jag tycker det inte verkar så jättekul men man ska se posetivt på saker, det kanske är jättekul egentligen...

Förlåt att jag skriver massa tråkiga inlägg med inga bilder just nu.

Clara


BRA EBBA!

Måste bara säga att jag är så stolt över dig Ebba! Du bloggade ju supermycket igår, typ sex gånger! OCH du satte hoppet idag på dansuppvisningen! Du är så duktig Ebba! Nu ska jag äta en chockladkaka för att fira:)

Clara 

Mistress of spices

Jag, Alva, mamma och Johan såg på en film som hette.. nej gud jag kommer inte ihåg.. Jo! Mistress of Spices!
Den var bra! Lite annolunda:) Det handlade om en indisk tjej som kom till Usa. Hon hade vigt sitt liv åt.. kryddor.. För kryddorna hade magiska egenskaper som kunde hjälpa andra osv. Men hon följde tre regler som hon abslout inte får bryta, 1. hon får aldrig lämna sin affär 2.Hon får aldrig använda kryddorna på sig själv och 3. aldrig röra någon annans hud, annars skulle kryddorna straffa henne...
Lite svårt att förklara men...




Nu är klockan mycket och jag ska gå och lägga mig!

Godnatt!

Ebba


Jävlar!

Satt idag och kollade runt lite på youtube, och så hittade jag de här! Det är ett gäng akrobater som är med i Britain's got talent, och de är helt fantastiska! Man kan nästan inte tro att det är sant!

Deras audition;



I finalen;


De vann hela tävlingen det året!

Jag blir nästan alltid såhär inspirerad av såna här människor, liksom typ "Nää, nu måste jag lära mig att gå ner i spagat" och såna saker, hahah;)

Hejdå!

Ebba

Min lillebrorsa johan..



ser ut såhär!



Nej, okej.. han ser inte riktigt ut sådär nu. Vet inte riktigt när denna bild är tagen, men inte nu iaf. DET SNÖAR JU UTE! Nu har han längre hår och.. är längre.. Och har inte lika gulligt asikte (skoja johan)..

Vänta, här är en nyare bild;



hahah blixt-bild.. Från thailand:)

"johan gillar att spela minecraft och väcka sina systrar på morgonen genom att prata högt med sina kompisar på skype, hans favoritlåt är "revenge" som är en minecraft-parodi, du kan hitta låten här nedan"

skoja...

fast här är låten;)



hahah jaa...

Hejdå!

Ebba

Alva och Clara

Hej, jag kände bara för att lägga ut denna bild på Alva och Clara och mig, den är inte särskilt fin, eller bra kvalité, väldigt gammal osv.. Men människorna i den (nu pratar jag inte om mig själv) är fantastiska och jag älskar dom<3


Ni kan läsa Alvas blogg på www.reason.blogg.se
Hon har jäättefina bilder!!

Hejdå!

Ebba

På tal om dans...

På skolan har vi fått en uppgift på idrotten att göra en egen dans... Till en hel låt! Och vi brukar göra ungefär två danser/termin på "dansen", alltså på balettakademin...
Men det är ju kanske inte riktigt samma sak...

Iallafall har jag ingen aning om vad jag ska ta för låt! Nästan alla andra vet vad de ska ta...
Ni kan gärna kommentera om ni vet någon bra låt att dansa till!

Hejdå!

Ebba

Imorgon dansuppvisning!

Hej alla!

Nu är det äntligen helg! Även om det varit en kort skol-vecka så är det skönt ändå:)
Imorgon är det dans-uppvisning! Vi ska dansa till denna låt;



M.I.A med Bad girls:)

Hejdå!

Ebba

Det är fredag!

Hej på er alla!
Är ni glada för att det är fredag? Det är jag! Jätteglad! Det ska bli så härligt att få sova ut eftersom jag knappt har sovit sen natten mot tisdag. Eller joo det har jag ju men inte mycket. Fast jag kommer inte kunna sova så jättelänge för jag har dansuppvisning imorgon vid kvart i ett, tror jag.. I alla fall ha en bra fredag!
-Hahaha jag hade ingen bild så jag bestämde mig för att ge er ett litet skratt istället! Jag var inte seriös!

Clara

Vårblommor

Hejsan på er alla!
Jag försökte blogga igår men det funkade inte. Idag har det inte hänt mycket förutom att skolan börjat igen efter dom fyra dagar vi har haft ledigt nu. Det var ungefär samma på skolan, tråkigt och tråkigt. Men nu är det bara två dagar kvar sen helg så jag ska inte klaga. Jag tänkte lägga upp lite bilder som jag har tagit med min mobil men jag årkar inte ladda över dom så ni helt enkelt nöja er med dom här:
-Några bilder på våra blommor på baksidan som jag tog i söndags. Dom är inte så jättefina men helt okej. Jag önskar att jag hade ett bättre objektiv då man kan gå hur nära som helst och behöver bara ställa in skärpan.

Clara


RSS 2.0