Genomskinligt

Inlägget är tidinställt
Igår använde jag en genomskinlig hårsnodd eftersom jag inte ville att själva hårsnodden skulle synas så mycket. Och det funkade riktigt bra. Jag trodde först att dom skulle vara ganska dåliga och gå sönder lätt men dom här verkade väldigt tåliga! Dom är från dermosil tror jag... Dock så syns hårsnodden ganska mycket på mig eftersom jag har lite mer brunt hår, det syns ju betydligt mindre om man har blont hår. Och måste bara säga, mitt hår är inte rött, även fast det ser ut så på första bilden!
 
Clara

One Last Time

Inlägget är tidniställt
 
Jag har alltid gillat Agnes enda sen hon var med i idol, då var hon till och med min idol. Men efter ett tag så blev det lite tråkigt och jag tyckte inte hennes låtar var såhär jättebra. Det blev som en typisk idolvinnare, att man nästan glöms bort lite grann. Men i alla fall nu har hon ju släppt en ny låt som jag tycker faktiskt är väldigt bra och som mer mogen än dom andra låtarna. Då blir man som glad när ens gamla idol släpper en ny låt som är riktigt bra! Ni borde lyssna!
 
Clara

Piteå Summer Games

Idag åker jag och min familj till Piteå Summer Games! Wiiiee! Eller egentligen åker vi upp till farmor och farfar i Luleå och sen imorgon ner till Piteå för att kolla när min lillebror Filip spelar. Fast nu när det bra är gruppspel så ska jag, Ebba och Estelle (eftersom dom också har syskon som ska spela) troligtvis gå och titta lite i standen och köpa kläder osv. Så det kommer bli jättemysigt. Fast just nu regnar det som bara den ute, hoppas det är bättre väder imorgon. För två år den då jag och mitt lag var med och spelade så var det så varmt att vissa nästan svimmade. Så kanske inte så jättevarmt men omkring 20 grader.
 
I alla fall så ni vet kommer jag kanske inte blogga så mycket under helgen, jag kanske kommer göra något tidinställt inlägg, vi får se. Ha en bra helg!
- Jag trodde jag hade en bild från när Filip spelade någon gång förut men det hade jag inte. Så ni får en bild från en match vi spelade på Gothia förra året. Ååh vad jag saknar det!
 
Clara

Fixar shorts inför Lappis

Har klippt av några mycket fula och gamla jeans nu, och fixat till de lite. Hahah:)
Det är väldigt mycket fransar, iknow. Men det får va så:) Jag är inte färdig än, jag KANSKE ska typ bleka dem eller något om jag får tid/hittar något blekningsmedel..
Jag ska ha dem på lappis som jag åker till nu på söndag med Felicia!
 
 
 
Mobba inte mina ben:)
 
Hejdå!
 
Ebba

Tack för en jättemysig och rolig dag Ebba!

- Du är bäst!
 
Clara

10 fakta från Clara

Det såg så roligt ut när Ebba skrev 10 fakta om sig själv så därför tänker jag också göra det, så ni får veta lite mer om mig också!:)
 
Jag älskar glass, speciellt ben och jerrys phish food, och speciellt om man äter den tillsammans med Alva.
 
Ibland kan jag bli helt knäpp och säga saker som är helt ointressanta speciellt när jag är trött och flummig.
 
Jag älskar att vara i min stuga med mina kusiner för dom är så himla roliga och gör så att jag skrattar
nästan
hela tiden då jag är där.
 
Min favoritserie, förutom Modern Family, är Hannah Montana och jag har sett alla avsnitt om och om igen och
jag har inte tröttnat på en enda. Halva min bardom består typ av Hannah Montana.
 
På vardagar har jag jättesvårt att stiga upp så mamma måste komma och väcka mig flera gånger och tända alla lampor för att jag ska kunna vakna.
 
Jag har världens största beslutångest hela tiden, och mamma blir galen på mig. Ibland kan jag inte bestämma
mig om jag ska äta med gaffel eller sked. Asså jag kommer få problem när det blir gymasieval...!
 
När jag blir stor och gått ut gymnasiet skulle jag vilja ta lite ledigt från skolsaker och så och flytta till USA ett år innan jag kommer hem igen och börjar studera på universitetet.
 
Jag sover nästan alltid till ungefär halv elva hur sent eller tidigt jag än lägger mig.
 
Precis som Ebba hatar jag att slänga mina gosedjur. Dom är ju så söta och är som mina bebisar, och man kan ju inte slänga bort sina bebisar.
 
I början av varje sommar tänker jag alltid att jag ska bil duktig och börja springa typ varannan dag, men det slutar nästan alltid med att det blir max en gång i veckan...

Nu vet ni lite mer om mig!

Clara


Bloggnamn

Vi behöver lite hjälp av er. När vi startade denna blogg så kom vi inte på något namn att döpa den till så vi sa att den fick heta claraoebba.blogg.se bara tillfälligt tills vi skulle komma på något bättre. Och tiden gick och vi glömde bort det. Hahaha nej, men vi har inte tänkt på det förrän nu. Men vi vet fortfarande inget bra namn så vi undrar om ni skulle kunna hjälpa oss med det. Skriv gärna en kommentarmed förslag på ett bra bloggnamn till vår blogg. Och det är brotom för Ebba vill just nu att vi ska heta twostars.blogg.se (Nej det var på skämt //Ebba)
 
 
Kram Clara och Ebba

Bakdag

Idag har vi bakat en chokladrulltårta som blev väldigt bra och god. Och det tog inte ens så lång tid att göra den heller. Så här får ni receptet om ni också skulle vilja baka.
 
Rulltårta
  • 3 st ägg
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk kakao
  • 0.75 dl potatismjöl eller 0.75 dl vetemjöl

Fyllning

  • 150 g smör
  • 2 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 st äggula

Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt bakpulver. Tillsätt kakao. Tillsätt sist potatismjöl och vispa till en jämn smet.

Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper, ca 30 x 40 cm.

Grädda mitt i ugnen i 250 grader i 5 minuter. Om du har varmluftsfunktion i din ugn grädda den då i mitten i 200 grader i 8 minuter inställd på varmluft. Om du använder vanlig ugn så observera att du verkligen måste vara med och "vakta" rulltårtan sista minuten så att den inte blir bränd.

Lägg direkt upp rulltårtan på sockrat bakplåtspapper. Dra bort bakplåtspappret som kakan gräddats på. Pensla med kallt vatten på baksidan av pappret om det inte vill lossna.Låt rulltårtan svalna.

Gör fyllningen. Låt smöret bli rumsvarmt. Rör smör och florsocker till en jämn smet, gärna med elvisp.Tillsätt vaniljsocker och till sist äggulan. Bred fyllningen på kakan när den svalnat och rulla ihop. Lägg rulltårtan kallt i kylskåp minst 20 minuter innan du skär den.

Förvara rulltårtan i kylskåp.

Ni kan också hitta receptet här: http://www.recepten.se/recept/droemrulltaarta.html

-Ebba dansar med sin dubbelhaka. (Som egentligen inte finns..)

P.S Vi har funderat lite på att göra ett videoinlägg men vi vet inte riktigt säkert än. Skulle ni vilja ha det och vad vill ni i så fall att vi ska prata om?:)

Kram Clara och Ebba


10 fakta!

Här är några fakta om mig! Det är väl alltid lite roligt att få veta mer om personen eller personerna som står bakom bloggan?:)

- Jag bodde i en liten, liten by från när jag var några månader tills jag var nio, därför har jag en del kompisar därifrån jag är med ibland:) (T.ex. Jenny och Felicia)

- Jag har väldigt mycket gosedjur, och även om det är lite töntigt så kan jag verkligen inte slänga dem. Då skulle jag få jättemycket skuldkänslor..

- Jag brukar aldrig se skräckfilmer för jag blir jäätterädd av spöken och sånt, men jag är ändå väldigt fascinerad av skräckfilmer och pressar ofta mina kompisar att berätta om hela filmen i detalj för mig...

- .. och det kommer spöka på vårt konfirmationsläger!! Det är flera som varit där och sagt att det spökade där... Jag kommer typ dö.

- Jag tycker att en av de roligaste sakerna med Youtube är att titta på toppkommentarerna:)

- Jag har haft en eller två bloggar innan det här, fast de dog då jag inte bloggade så ofta.. Därför skulle jag aldrig klara av att ha en sån här långlivad blogg utan Clara. TUR ATT JAG HAR DIG!

- Jag kom på idéen till det här inlägget i duschen. Jag tänker mycket i duschen.. :)

- De bloggar jag läser är fokis, kissies och kenzas. Ganska mainstream.

- Jag har väldigt lite planer för vad jag ska göra i framtiden, alltså vad jag ska jobba so och sånt. Annars ska jag resa runt i världen och annat!:)

- Just nu längtar jag till Lappis, min, Claras och Alvas stugresa och konfirmationslägret mest:)

Sådär! Kommentera gärna om ni vill ha mer information eller något sånt om oss, hahah:) Eller fråga en fråga!:)
 
Hejdå!
 
Ebba
 
 

Midsommarhelgen

Här kommer lite bilder från midsommarafton och dagarna efter.
      
Vi fikade massor, fiskade OCH JAG FICK EN ABBORRE!, tävlade, hade en liten släktträff, badade fast det var ganska kallt...
 
Clara

Armageddon

Hejsan!
Hur har ni haft det?:) Jag kom nyss hem och jag ska visa er några bilder från midsommarhelgen men först tänkte jag berätta om en film som vi såg, armageddon. Den var hur bra som helst och det är typ min nya favorit film. Den handlar om ett gäng män som hela sitt liv jobbat på typ en oljebåt. De blir tillkalade av NASA eftersom det är en stor meteorit påväg mot jorden och om dom inte lyckas spränga den kommer hela jorden gå under. Männen från oljebåten får i uppdrag att åka med ett rymdskepp till meteoriten och bårra ett 245 m sjup hål där de sedan ska placera en bomb som ska spränga hela meteoriten och rädda världe. Ja, det är lite svårt att förklara så ni får helt enkelt se den själv.
 
Och låten är så himla bra den också!
 
Clara

Skolavsluting

Hejhallå alla Clara och Ebbas läsare!
Clara skrev för ganska länge sen ett inlägg och sa att jag skulle få börja gästblogga här. Jag har glömt/inte hunnit göra det, men nu kände jag, varför inte?
 
Jag tänkte inte göra något supermegainlägg men jag hade tänkt visa lite bilder på min och Claras outfits från skolavslutningen.
 
 
Alva

William Spetz tar över Sverige!

Det här inlägget är tidinställt
 
Nej jag skoja bara, fast jag skulle inte bli förvånad om han gjorde det.. Det är helt sjukt hur känd han har blivit. Han är umeås stolthet. Hahah nej, men det är väldigt häftigt att han är härifrån och en är det folk i typ malmö som älskar honom. Men jag förstår hur han kan vara så känd, han är ju hur kul som helst!:) Det måste vara jättekul för honom.  Jag har sett honom två gånger, första gången visste jag inte ens vem han var utan det var mina kompisar som la märket till han. Andra gången var på Valborg, och då visste jag vem han var, men det var så många runt omkring honom så vi gick aldrig fram..
-Den här är  min absoluta favorit bland alla han har gjort!
 
Clara
 

Midsommar!

Det verkar som att det är få som gillar nya blogg.se, men jag gillar det! Känns mycket mer proffsigt, hahah:)

Igår firade jag Midsommar med familjen och en annan familj! Vi hade huur mycket mat som helst... Och pajer och allt, jag vart proppmätt..
 


Det är förresten inte jag som tagit fotona..

Hejdå!

Ebba

GLAD MIDSOMMAR

Inlägget är tidinställt
 
Eller vad man nu säger. Alla kanske inte firar midsommar men man kan ju fortfarande ha en toppen sommardag. Jag firar midsommar i alla fall i min stuga med min familj och mina kusiner och några fler.
 
Hoppas alla får en härlig midsommardag!
- En bild jag tog vid vattnet i min stuga förra året. Jag hade inga andra bra bilder. Men jag kommer fota mycket nu när jag är här i min stuga så ni kommer få bilder härifrån senare.
 
Kram Clara
 

Så trött...

Jag är så himla trött idag. Jag gick och la mig vid ett igår och vaknade klockan sex, och jag kunde inte somna om. Men jag somnade i soffan vid halv elva och som halvsov till tolv. Aja jag får väl kämpa mig igenom dagen. Jag såg nu också att blogg.se har fått ny design. Den ser väldigt bra ut men nu måste jag bara lära mig vars allt är... Hoppas ni får en bra onsdag idag!:)
 
Oj juste, jag glömde en sak. Jag och Filip ska till vår stuga och ska vara borta ett tag så jag kommer nog inte blogga så mycket. Jag kanske kommer göra några tidinställda inlägg men jag vet inte säkert. Så ha en bra midsommar så ses vi när jag kommer hem!:)
      
 
Clara

JAAA SVERIGE!

Så himla skönt att dom vann mot frankrike, annars hade dom ju inte ens vunnit en enda match i hela EM! Tack och lov att dom vann! Dessutom så vann dom mot ett lag som inte förlorat på 23 matcher. Men så himla bra Sverige var idag. Och Melberg är ju typ min nya idol! Och Zlatan så himla snyggt mål! Aaah varför kunde dom inte gå vidare!! Dom förtjänar ju det så som dom spelade idag. Det kanske går bättre i VM...
                 
                 -Nån bild som jag hittade på google

Clara

Nikon AF-S DX 35/1,8 G

Eller något sånt heter det objektiv jag ska köpa. Det är inte ett macro som jag tänkte köpa först, men man kunde ta väldigt fina bilder med den här också, OCH om man gillar att ta porträttbilder med suddig bakgrund så var den här tydligen jättebra!:)
                                      Normal Nikon AF-S DX 35/1,8 G

Clara

Sweeney Todd


Godmorgon!

Igår såg jag på Sweeney Todd; The barberer of Fleet Street tillsammans med min Lillasyster Alva. Den är regisserad av Tim Burton, så den är ju lite.. unik. Och med honom är såklart Johnny Depp huvudkaraktären i filmen. Det är en skräck-musikal, med en massa sång. Ibland nästan lite för mycket. Men annars var de väldigt bra!



Den handlar om barberaren Benjamin Barker som levde i London med sin vackra fru Lucy och deras nyfödda dotter Johanna. Stadens domare Tupin var dock också helt förälskad i frun, och utvisade Benjamin från London för att komma åt henne. 15 år senare kommer Benjamin, nu under namnet Sweeney Todd, tillbaka till London. Han får veta att hans fru tog sitt liv och dottern adopterades av Domaren för att växa upp hans fångenskap. Sweeney Todd bestämmer sig för att hämnas på domaren och det hemska samhället genom att starta upp en barberarsalong, men istället för att bara raka dem skär han av dem halsarna. Mrs Lovett på våningen under honom gör liken till pajer, som hon säljer till folket i London.



Förlåt för dålig kvalité!

Hejdå!

Ebba

Miniutflykt

Efter att vi varit på Media Markt så for vi till något ställe bredvid älven, för mamma tycker det är så fint där. Och det var väldigt fint också. Så jag tog lite kort, fast bara med mobilen eftersom jag inte hade med mig systemkameran. I alla fall tänkte jag visa dom för er nu:) Hahah Filip fick stå modell!


Kameraobjektiv

Hejsan allihopa!
Idag ska jag och mamma ut och leta kameraobjektiv till min nikon D5000. Jag vill ha ett objektiv där man kan ta bilder väldigt nära motivet och där bakrunden blir fint suddig. Just nu har jag bara starobjektivet man får med när man köper kameran och det ger inte lika fina bilder som jag vill ha. Både Alva och Ebba har två väldigt bra objektiv så jag tror jag ska kolla lite på dom.
      

Hm.. Någon som har ett förslag om ett bra objektiv?

Clara

Woop Woop!

Nu hamnade jag i en liten bloggpaus igen..

Den största anledningen var för att bilderna inte ville laddas upp i datorn, och i mobilen laggar det bara hela tiden..:/
Men Här är en liten genomgång av veckan..

I onsdags hade vi skolavslutning! Så himla härligt!! Sen på kvällen körde vi brännboll med några tjejer och killar från min klass + Clara, hahah:) Det var jätteroligt!:D

Sedan på torsdagen gik jag på stan med Clara och Estelle, och sedan idag har jag varit med Clara och Klara och bara slappat, eller näe, jag och Clara for innan och kollade på Claras lillebrrs fotbollsmatch:)

Nu på kvällen har jag inte heller gjort något särskilt, Alva körde fotograf och tog lite bilder på mig. Kom ihåg; Ej seriösa..;)




Nej, alltså, jag brukar inte köra duckface...

Hejdå!

Ebba

Ungdomscupen

Eftersom jag och mitt lag inte är med och spelar ungdomscupen i år, så tog jag med mig Ebba ner till Nydala och såg när Filip spelade istället. Det gick väldigt bra för dom, dom vann med 12-0! Efter att vi sett matchen åkte vi förbi ica på hemmvägen och köpte varsin bulle med choklad och typ chokladkaksdeg(?) på. Jag vet att det låter lite konstigt men den var god!:) Sen ringde vi Klara och spelade lite spel med henne. Egentligen hade jag och Ebba tänkt åka upp till min stuga i helgen men det blir nog inte så. Vi får åka upp tillsammans med Alva när kommer hem från konfan istället.

Kram Clara

Bränboll

Nu när mitt knä är bra igen så följde jag med några från min gamla klass och spelade brännboll. Det var jättekul! Vi spelade i flera timmmar. Jag saknar dom!:( Men i alla fall så var det jättekul att vara med dom igen. Efter skolavslutningen åkte jag och några fler från min nuvarande klass till café göteborg och köpte varsin jättestor glass. Den var hur god som helst. Jag tänkte ta en bild på den men jag kom inte på det förrän jag ätit upp hälften... Så ni får två bildrr åå när Ebba ska slå istället:)

SKOLAVSLUTNING!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Såhär glad, och lite till, är jag just nu! För idag får vi sommarlov. Asså jag har inte riktigt förståt det. Åttan har gått så himla snabbt och nu nästa gång jag åker till skolan efter idag, då går jag i nian! Så gammal känner jag mig faktiskt inte än... Vår avslutning är inte förrän kl 12 så egentligen borde jag sova just nu, men jag kunde inte så jag bestämmde mig för att blogga lite. Så just nu äter jag youghurt, jag vet inte hur det stavas, med jordgubbar. Mums! Jag kommer troligtvis lägga upp en bild senare på hur jag och min klänning ser ut idag. Hoppas alla får en jättebra skolavslutning och världens bästa sommarlov!

Kram Clara
 

Studentfirande

Idag så tog mina kusiner studenten. Och eftersom jag var ledig från skolan så såg jag när dom sprang ut ur skolan och så. Det såg så himla kul ut, och jag har hela 4 år kvar:(
I alla fall så lite senare åkte vi till Röbäck och firade alla tillsammans med jättegod mat och tårta. Det var jättekul!
Grattis till studenten!

Kram Clara


EM

Det är hur spännande som helst i matchen mellan Sverige och Ukraina, det känns faktiskt som om Ukraina har bättre spel.. Men det tänker jag inte erkänna;) Jag har tänkt lite på en sak, är det bara jag som tycker att alla har lagt allt ansvar på Zlatan, asså han är ju jättesuperbra men tänk vilken press han har stackarn. För att vinna kan man ju inte bara lägga allt på en spelare utan man måste hjälpa varandra! Okej, nu ska jag sluta leka kommentator.. Hehehe:) Jag ska fortsätta titta på matchen, jag ville bara säga vad jag tycker:)

Heja Sverige!


Brännbollsdag

Idag är det brännboll hela dagen på skolan. Men jag kan inte vara med efterssom jag har ont i mitt knä. Så det är lite tråkigt, men men det är roligt att kolla på också. Hoppas ni får en bra dag:) Kram Clara

Lilla Alva är på konfaläger..

..om ni ville veta. Nej men det jag tänkte säga var att jag saknar Alva även fast hon bara varit borta en dag. Hon har ju åkt iväg på konfermation och kommer vara borta i två veckor. Fast hon kommer hem till skolavslutningen. Jag fattar knappt att det är skolavslutning på onsdag och vi får sommarlov. Det är helt sjukt! Fast hur härligt som helst!:)
Jag har smsat lite med Alva och det lät som om hon har hur kul som helst. Guud så mycket jag längtar tills jag åker dit i slutet av sommaren.
- Ha så kul på konfan Alva! Jag saknar dig och vår konstiga humor:)

Clara

Brun utan sol

Igår när Alva och Ebba hade sin lilla överraskining för mig så hade dom också köpt två presenter till mig, dom är så söta så. Och en av presenterna var brun utan sol. YES! Äntligen får jag lite färg på mina ben.. Asså jag kan verkligen inte bli brun, det är nästan omöjlig i min värld. Jag kan bli röd men knappt. Jag testade lite redan igår och det syntes faktiskt. Jag ska använda det idag igen så jag får ännu mer färg innan skolavslutningen. Den var väldigt lättsam och gav en jämn och gyllenbrun nyans. Så det är verkligen en som jag kan tipsa om.


Clara

Love u



Juste tänkte säga förlåt för att visa av bilderna som jag lägger upp blir på sidan. När jag bloggar från mobilen brukar det bli så och jag vet inte hur man ändrar tillbaka det. Så ni får väl vända på datorn eller på huvudet..:)

Clara

Morgonmys

Det är så himla härligt att vara ledig idag och få vila ut! Just nu sitter jag framför tv:n och äter frukost och bara vilar ut! Det är så mysigt. Fast jag måste göra mig klar snart eftersom Alva och Ebba ska ''överraska'' mig idag för att jag fyllt år. Hm... undra vad vi ska göra!?:)

Kram Clara


Nu är de här!

Nu har alla vinster jag vann från bloggtävlingen kommit!! Superhärligt!

Det var en massa söta och bra grejer! Bland annat två läppennor, ett solpuder,läppcerat och en massa andra fina saker!:D



:D

Hejdå!

Ebba


Två bilder blev räddade!

Hahah, här kommer två bilder från när jag var hos mammas och pappas kompisar på landet^^ Dock ingen bild på lammen..:(

image description

image description

Söta^^

Ebba

Tisdagsgodis

Nu har jag kommit hem från skolan och sitter just nu och äter lite godis som jag fick av Klara, ojojoj man får inte äta godis på tisdagar bara på lördagar... Men man kan ju nästan säga att det är fredag idag eftersom imorgon är vi lediga på grund av att det är nationaldagen. Fast man får ju inte äta på fredagar heller... I alla fall, ikväll har jag match mot åkullsjö, okullsjö.. jag vet inte hur det stavas, inte heller vars det ligger men någon sa sju mil härifrån så jag lär ju vara borta hela dagen. Okej det här blev ganska onödigt inlägg. Ha en bra tisdag!
- Mums!

Clara


Så synd, så synd...

Som ni märkt har jag inte bloggat på senaste, MEN, jag har gjort ett blogginlägg med massor av söta djur som INTE VILL LADDA UPP! Ååh:(

Annars är det lite i sluttampen i skolan, så, jag har lite att göra. Men snart blir det mest bara roliga saker de sista dagarna!:D Förövrigt har jag inte hunnit tagit några bilder:( Så detta får vara ett bildlöst inlägg. Tråkigt med sant.

Hejdå!

Ebba

Hahahahahaha!



Jag har bloggat och visat en video med William Spetz förut, men jag måste bara visa den här också. Den är ju ganska gammal så många av er har kanske redan sett den, men för er som inte har det, den är så himla kul!!:)

Clara

Ny kategori

Vi har bestämt oss för att skapa en ny kategori som kommer heta Alva gästbloggar eftersom hon brukar ju gå in ibland och blogga och lite så. Därför kommer vi också att flytta hennes gamla inlägg dit så om ni skulle vilja gå tillbaka och se dom eller nå..? Så finns dom där! Ni kan också besöka hennes egna blogg på http://reason.blogg.se/


Kram Clara och Ebba

15 år



Oj såg nu att bilden var lite oskarp, i alla fall så här såg jag ut idag. Jag hade min spettsklänning som jag hade på skolavslutningen förra året och mitt halsband som jag fick av Amanda, Agnes, Klara och Estelle. Jag har så sjukt ont i magen just nu. Jag har ätit säkert fyra tårtbitar och en jättemastig muffins så jag är väldigt mätt! Mina kusiner var nyss här och av dom fick jag en locktång och av mormor fick jag en bok som jag ska läsa när jag läst ut Revolt. Det har varit en väldigt bra födelsedag idag!:)

Kram Clara

It's my birthday

Yeey! Idag fyller jag 15!!:) Nu kommer snart kusinerna och då ska vi fika dom här goda muffinsarna som jag bakade tidigare!

Ha en bra dag för det ska jag:)

Clara


Ships in the night



Asså jag vet inte riktigt varför jag har börjat gilla den här låten så mycket, men jag bara gör det. Den är hur härlig som helst att spela jättehögt. Videon är däremot kanske inte så kul..

Hur som helst. Nu ska jag städa och baka tills imorgon! Vi får se om jag hinner blogga mer senare idag.

Kram Clara

Godnatt

Jag är hos Ebba just nu och vi ska snart gå och lägga oss och sova. Jag är så himla trött. Jag har typ bara sovit 6 timmar per natt i en vecka, och jag är en sån person som måste sova ganska mycket för att orka med dagen. Idag såg vi föresten en film som hette Niceville, eller The Help, och som var väldigt bra även fast det lät som om den skulle vara tråkig.



Godnatt!

Clara

Lägg inte upp bilder bara för att du själv är fin på dom!

Seriöst Clara! Tänk lite på att inte lägga ut bilder där jag ser helt cp ut!

I alla fall... Jag har vunnit en tävling hos www.annatjernstroms.blogg.se !:D
Man skulle berätta om ett sommartips och jag skrev om turen jag, Alva och Clara gjorde till min mormor och morfars stuga förra året  (som förövrigt var huuur härlig som helst^^) :)
Jag kommer få priserna troligtvis i början av nästa vecka, så då får vi se! Hon skrev också att hon skulle skicka med några extra "fimsaker" som jag inte har någon aning om vad det är än. Men det känns verkligen jätteroligt!! Visar bilder när de kommer!
Nu är jag hos Alva! Sen ska vi till Clara sen:)
Kram Ebba

RSS 2.0