Snart

Just nu väntar jag på att Alva ska komma så vi kan gå till Klara sen!:)

Ha en bra lördag!

Clara


Kalas kalas kalas

Igår så var jag och några andra hemma hos Agnes och firade att hon fyllt 15. Vi åt pizza, chokladmosse (vet inte hur det stavas) och sen hade vi gjort en tårta till henne som vi också åt.
Och ikväll ska jag och Alva och alla från min gamla klass fira Klara. Då ska jag också ta med mig kameran så då får ni massa bilder.
Juste, igår hos Agnes såg vi också remember me och den var hur bra som helst! Den var jätte sorlig och slutet... Okej jag ska inte avslöja något. Ni måste se den!


Hejdå!

Clara


Hej *Peddosmile*

Jaaa... nu sitter jag här och ser på Let's Dance.



Jag har ganska tråkigt också...
Clara svara på mina sms! Dom är intressanta!



Jag har varit väldigt dålig på att blogga senaste tiden.



Nu satsar jag på det här inlägget alltså.
Men tänker jag sluta för det??



Imorgon kommer jag (och clara också + massa fler ja..) på tjejkväll hos Klara:)! DET KOMMER BLI AWESOME:)

Nu får ni fortsätta fokusera på eran kväll och jag ska fortsätta min..



Hejdå

Ebba

Ps. Jag vet att det vart fult med bilderna åt kanten... But what can u do? ds.  <-- heheh ett ds;) Måste sluta nu.


Strawberries



Mmmm! Åt några jordgubbar nu när jag kom hem. Dom kanske inte var supergoda men helt okej:)

Clara

Alva och Ebba

Idag så var jag, Alva och Ebba en stund på stan eftersom vi skulle köpa en liten sak till vår kompis som fyllt år. Jag kan inte avslöja vad det är, i sånna fall får ni veta det lite senare. Annars har jag mest bara pluggat, eller tänkt att jag ska plugga.. till vårt prov på fredag. Okej, tråkigt inlägg, tänkte bara att jag skulle upptatera lite:)


Hejdå!

Clara

Cod

Hej på er!
Jag var nyss ett tag med Alva och körde lite cod, ni ska bara veta hur bra vi är;) Hur som helst tänkte jag lägga ut en video som Alva och några andra har gjort när dom var i Kittelfjäll för nån vecka sen. Den är jättekul! Och bara så ni vet var dom inte seriösa!:)




Hahah jag tycker den är jättekul!:)

Hejdå!

Clara

Slalom

Just nu är jag påväg hem efter att ha åkt slalom med Ebba hela dagen. Ni ska bara veta hur dåliga vi är på att åka lift, speciellt när liftvakten är söt..


Inget internet..

Förlåt att jag inte bloggat men igår så hade jag en träningsmatch i Lycksele halva dagen, och sen när jag kom hem så hade vi inget internet, ingen tv och telefonen fungerade inte. Det var något med vårat bredband.
Gud, det är som att leva på medeltiden!
Men nu har jag i alla fall fått igång mitt internet med en sånhär trådlös grej. Haha jag vet inte vad den heter:)

Vi hör senare!

Clara

Middag hos Alva

Hejsan!
Just nu är jag och Clara och 6 till hemma hos Alva och vi ska snart äta middag. Sen ska vi gå och se hungerspelen!:)
Ha en bra fredagkväll!
Ebba

The hunger games

Imorgon blir det bio!!:)


Fråga till er

Hej på er alla läsare!
Tänkte börjar med att ställa en fråga till er. Jag och Ebba har tänkt att skapa en ny kategori men vi vet inte vad den katergorin ska handla om. Det ska vara något speciellt som t.ex ordspråk som vi tycker är viktiga, frågor som jag och Ebba går och tänker på, inspererande bilder (typ weheartit bilder) eller berätta mer om oss själva. Ja, ni förstår! Vad tycker ni? Och kom gärna med förslag!

Ha en glad onsdag!

Clara


Saknar Stockholm...

Sånna här dagar med lång skoldag och sen två träningar önskar jag verkligen att vi skulle ta ledigt en dag till och vara kvar i Stockholm!
   


Bilder på lägenheten

Här kommer bilderna på lägenheten som vi bodde i när vi var i Stockholm. Det var ett gammalt, stort och charmigt hus vid Skansen!:)
-Köket, haha det var så lågt tak att man nästan inte kunde stå rakt upp.

-Vardagsrummet.



-Toan.

-Rummet där jag och Ebba sov.

-Hallen, blev lite suddig bild hehe...



Så det var alla!

Hejdå och godnatt!

Clara


Tillbaka i umeå...

Hejsan!
Nu så är vi tillbaka i Umeå, eller vi har varit det sen typ klockan fyra jag har bara inte hunnit blogga. I morse åkte vi spårvagn, tunnelbana och buss för att ta oss till Bromma. Men det gick väldigt bra faktiskt. När vi var där så checkade vi in väskorna och gick sen på en galleria mitt emot där jag köpte en tröja och Ebba en jacka!
Igår kväll var vi ju på en Thailänsk restaurang och vi försökte blogg från mobilen men det funkade inte så jag tänkte lägga upp lite bilder nu!

Så här såg alltså Koh Phangan ut! Förlåt för att bilderna blev lite suddiga och så men jag ville inte ta med blixt för det förstörde det mysiga ljuset!:)
Bilder på lägenheten och kanske bilder på kläderna jag köpte kommer senare!

Hejdå!

Clara

Sawadee ka!

Just nu sitter vi och äter sushi i ett köpcenter utanför bromma eftersom vi snart ska åka hem:(

Vi hörs senare!

Ebba

Clara förstår inte hur hon ska äta med pinnar!


Shopping!

Hejhej!
Idag ska vi shoppa igen och sen ikväll äta middag på en thairesturang, där det blixtrar och regnar!:o
Igår var vi och såg på dirty dancing som dom gjort till en musikal. Den var jättebra, men dom ska buga såå himla länge att det blir väldigt jobbigt!

Ha en bra lördag!

Clara


Hej Stockholm!

Hejsan alla läsare! Jag och Ebba har varit i Stockholm ett tag nu och vi har försökt blogga men det har inte funkat, så jag gör ett nytt försök nu!:)
Planet landade här ungefär 20 i 11 och sen åkte vi till lägenheten, som ni kommer få bilder på, och efter det har vi shoppat hela dagen! Jag har köpt en tröja och Ebba tre! Jag ligger lite efter nu känner jag... Just nu sitter vi på ett café och dricker hallonsoda! Mums!

Vi hörs senare!

Clara


Hej på er alla läsare!

Har ni det bra?
Ikväll är det hockey igen, mellan Luleå och AIK! Wiiie! Och jag hejar självklart på Luleå eftersom jag har släkt där och dom är BÄST!!!:) Önskar jag bara kunde vara där och se det ''på riktigt''!
Juste, tänkte berätta att igår var jag på Zumba på Iksu och det var lite speciellt.. Men ganska kul ändå! Och det är säkert mycket roligare om man kan rörelserna också. I allafall märkte jag att om man varit borta från dansen i två veckor så blir man väldigt stel. Hahah, jag undrar hur jag egentligen såg ut när jag skulle röra höfterna! Men det var roligt och ett kul sätt att träna, så jag tipsar om det för er som inte provat!:)
-Två bilder från när vi var i Luleå och såg en match! Förlåt för att dom är lite suddiga men dom är tagna med min mobil, som inte är den bästa!

Hejdå!

Clara

Två dagar kvar!

Nu är det bara två dagra kvar sen åker jag och Ebba till stockholm! Wiiie! Jag längtar jättemycket!
-En gammal bild på mig och Ebba!

Ha en bra dag!

Clara

Nu har skolan börjat igen...



Sitter här vid datorn och jobbar på en uppsats/presentation av telefonen. Visste ni att det inte var Alexander Graham Bell som uppfann den? Hade ni ens någon aning om vem han var? Nej, troligtvis inte men..
Känner mig såhär.. nej nu byttes det låt, känslan förändrades helt, hahah:)

Lyssnade iaf på The A team av Ed Sheeran;

Man blir liksom lite.. ledsen eller vad man nu ska säga.

Måste fortsätta på arbetet nu:/

Hejdå

Ebba




Hejhopp!

Nu sitter jag, Alva och Ebba här och ska se på melodifestivalen! Vi hejar på Ulrik, Loreen och Molly! Vi ses lite senare!

Clara

Överraskning!

Hejhej!
Igår ''kidnappade'' jag och Ebba Alva. Hon visste att vi skulle komma men inte vad vi skulle göra. Så när vi kom till Alva så satte vi på henne en ögonbindel och sen gick vi hem till Ebba utan att säga något. Där lagade lax och pasta i någon sås, det var jättegott! Lite senare åt vi tårtan som blev ganska misslyckad.. Men den var god!



Ha en bra fredag!

Clara

Felicia!

Mina blogginlägg om vad jag har gjort kommer oftast några dagar efter det egentligen hände, som nu t.ex.
I måndags kom Felicia hit, och var med mig till tisdageftermiddag (Hon sov över alltså, just to clear up).
Vi hade jätteroligt och jag saknar dig redan Felicia!


Love Ya!


Hahah, fokusen är på vanten;)

Det var jättesvårt att hålla ögonen öppna! Det var så ljust ute! Men när man inte behöver hålla ögonen vidöppna är det såklart härligt! Har ni lagt märke till min nya hårfärg?;)

Vi gjorde sushi till middag! Mums..




Goott!

Hejdå! Nu ska jag till Clara:)

Ebba

I Lördags..

I Lördags var jag med Clara och Klara:) Vi hade tänkt åka slalom fast sen blev det inte så för att ingen kunde skjutsa oss dit:/ Vi hade iaf härligt ändå!




Såhär glad var jag...

När jag fastnade med benet i snön...


Sen på kvällen åkte jag och familjen + Jenny och såg på musikalen "I hetaste Laget". Den var jättebra och rolig! Min kompis Felicia var också med i den, vilket gjorde det ännu bättre;)

Hejdå!

Ebba


Grattis älsklings Alva!

Grattis världens bästa Alva på födelsedagen! Hoppas du får en jättebra dag!
Tusen kramar från din Clara och Ebba!



Lördag!

Hejsan!
Idag har jag varit med Klara och Ebba ett tag. Vi gick ut i skogen och tog massa bilder och Ebba lovade att hon skulle blogga och lägga ut bilderna imorgon, hon är ju inte så jätteduktig på att blogga... Nej jag skojar bara!:)
Men så bilderna kommer imorgon. Ha en bra lördag så bloggar jag mer sen nån gång!

Clara

Jag saknar er!



Vill bara säga att vi alla var ganska små på dom här bilderna, så ingen klagar!

RSS 2.0