hej från andra sidan atlanten

Hej på er!
 
Nu har jag kommit hem efter att ha varit bortrest i 17 dagar (det är därför jag inte har bloggat nu på ett tag). Jag hade tänkt blogga innan jag for men jag hann inte, eftersom jag både hade supermycket att plugga och supermycket att packa.
 
Men i alla fall, jag har haft det huuur bra som helst. Vi var först i Miami, sen körde vi bil upp till orlando, sen tillbaka till miami och sen flög vi till Aruba som är en liten liten (typ två mil lång) ö utanför Venezuela. Och sen efter en vecka på aruba så åkte vi hem igen. Men alltså det tog 25 timmar från att vi lämnat hotellet på aruba till att vi var hemma! 25 TIMMAR! Så himla drygt det var, och jag sov typ två timmar. Men trots det så gick jag ändå till Alva snabbis och träffad henne och Emma och Julia. Jag har saknat dom suuupermycket!♥♥♥
Och idag ska jag träffa Ebba som jag också saknat suuupermycket!♥♥♥
 
Men nu först ska jag skriva klart min novell till skolan och tanka över alla bilder vi tagit.

Till Centralen!

Hejsvejs allihopa! Nu blire Centralen!:D


De seriösa bilderna blev för seriösa, så jag tog den här istället. Och nu ser det ut som om jag fruktar Centralen men det gör jag inte!

Hejdå!

Ebba

Paradisbadet

Idag var jag och flera tjejer från klassen på paradisbadet! (eller heter det nåt annat nu, typ paradiset eller något??) Eftersom vi hade studiedag på skolan! Det var sjukt roligt iallafall! Vi for med tåget dit på morgonen, jag var tvungen att vakna klockan 6 för att hinna! På en ledig dag! Usch! Men det var absolut värt det!

Förlåt för suddig bild.. Tog inte heller några bilder i badet, mobiler och vatten går inte riktigt ihop..


The helg.

Fredag;

•Jenny
•Stan
•Ansiktsmask
•Shutter Island (Den filmen var sjukt bra! I klass med Inception ungefär, man blir helt mindfucked)
•Allt för mycket chips och annat

Lördag;
•En massa tjejer
•Amandas kalas/tjejkväll/fest/det finns inget bra ord för detta
•En massa god mat
•Alien (den filmen var bara läskig... Men inte så man dog iaf:])
•Allt för mycket chips och annat

Söndag;
•Plugg
•Plugg
•Awkward-kväll hos Agnes med några konfisar!
•Senkvällsplanering inför paradisbadet:]


Bilder från igår


Till Skogen

Hej alla!

Är påväg ut i skogen med familjen, fast först ska vi hämta upp farmor och lite fika:)

Ebba


Att cykla hem i regn.

Nyss kommit hem från skolan. Cyklade i regn så är sjukt blöt och... ja, väldigt blöt. Byxorna är helt.. jätteblöta och jag ska snart byta till mysbyxor (superhärlig känsla!).
 
Så nu har jag laddat upp med varm choklad med glass och ska se en massa tv tills alva slutar skolan. För sen ska vi göra något, fast i vet inte vad än...
 
 
Justja! Köpte en ny tröja när jag gick på stan för nån dag sen! Den kommer från Monki:)
 
 
Hejdå alla!
 
Ebba

See you soon

 

Jag vet att jag inte bloggat!

Förlåt för jättedålig uppdatering denna vecka, men jag har haft fullt upp. Varenda dag då jag fått lite lite tid över så har jag behövt plugga supermycket eftersom jag ska bort nu snart. Alltså jag har jättemycket panik hela tiden för att jag är så stressad just nu. 
 
I alla fall, lite roligare saker, vi var ju på återträff i helgen som var supermysigt, och Alva och Julia gick och klämde mig i rumpan hela tiden..., sen när vi kom hem igårkväll så åkte jag, Alva, Julia, Emma och Ebba hem till Lovisa och hade det supermysigt där också. Vi for på Coop och köpte godis och glass. Jag köpte blåbärssorbet som smakade proviva. Och efter att alla sovit ett tag i Lovisas soffa så åkte vi hem och Ebba stannade och sovde över hos mig. Idag har jag pluggat suuupermycket och nyss hade vi match. Okej, så nu vet ni varför jag inte bloggat.
 
Jag hoppas jag hinner blogga lite nu i veckan men jag har sjukt mycket plugg kvar och sen på tisdag är det centralen så vi få se.
 
Puss och Kram
Clara

En härlig helg!

Hejsan!
 
Denna helg har varit väldigt härlig! Bland annat for jag och Clara upp till Munkviken och hade återträff med vårt konfaläger! ♥ Vi sov där en natt och hade jättehärligt! Man blir alltid glad över att få vara med dem!
 
Sedan på lördagskvällen var jag på en "tjejkväll" hos några väldigt trevliga personer!^^ Vi såg Titanic och åt godis/glass/pommes frittes. Sen sov jag över hos Clara!
 
Dagen efter var jag med lite personer från konfan! Vi åt på café Göteborg och gick runt på stan och lite annat. Fast det var helt fullt med getingar!
 
Nu är det första avsnittet X-factor på teve! Verkar bli väldigt bra! Det har ju "fött" massa andra bra sångare och sångerskor i andra länder!
 
Hejdå!
 
Ebba

Min helg

Haft en bra helg? Det har jag! Vi har haft det supermysigt och sett på film, fiskat, spelat kort och tryckt i oss godis och chips och pocorn. Fast man kände att det var höst, både kallt och regningt. Men det var superkul i alla fall!
 
Första skoldagen på denna vecka nu idag. Den var helt okej men spanska lektionen är såå lång så det förstör hela dagen. Inte kul! Jag längtar så mycket till helgen just nu! Det är ju konfa återträff då, och inte bara en sån här liten som vi självca bestämt, utan vi ska åka till Munkviken och sova över! Kommer bli hur kul som helst! Sen på lördagen planerar vi att ha en till tjejkväll som vi hade för nån vecka sen då vi såg på high school musical innan jag åker på min lilla resa! Så helgen kommer bli superkul!
 
-Hahaha, jag orkade ingen seriös bild.
 
Nu måste jag gör massa läxor! Ha det bra!
 
Clara
 

Modig

Igår när jag kommit hem från öreälvsresan gick jag och dushade, åt mat och sen när jag satt där med blött hår och myskläder sa mamma att vi skulle åka på bio om en kvart! VI skulle se den nya Disney-filmen Modig! Så jag fick skynda mig och åkte dit med blött hår uppsatt i en boll och helt osminkad. heheh.
 
Filmen Modig var faktiskt väldigt bra! Vi såg den i 3D också vilket gjorde det lite coolare att se på! Även om jag tycker det kan vara lite jobbigt med 3D ibland..
 
 
 
Hejdå!
 
Ebba

Klassresa i Öreälven!

Hej Alla!
 
I torsdags for jag och klassen (+en annan klass också..) till Öreälven och hade en liten klassresa! Om man nu kan kalla det klassresa när det var en annan klass där också..? Och där tältade vi och gjorde en massa saker! Vi åkte dit med buss på torsdagen, och så stannade vi vid balberget och gick upp där. Det var roligt och jobbigt, för det var jättehalt och alla hade stövlar! Var nära och snubbla hela tiden!
Och sen när vi kom längst upp på berget var det bara dimma och man såg max en meter framåt av utsikten! Det var helt vitt! Fast sen kom vindarna och drog bort en massa dimma och man fick se glimtar av utsikten, det var väldigt coolt faktiskt!
 
Och sedan gick vi ner, tog bussen och åkte iväg till ett kanotcenter, där vi fick kanoter för att paddla till tältplatsen! Det tog ungefär 1,5 timma ungefär:) Sedan kom vi dit...
 
Nej alltså jag orkar inte berätta i detalj vad vi gjorde... I alla fall har vi paddlat i totalt 4-5 timmar och tältat. Och haft det väldigt regnigt men ändå väldigt mysigt och trevligt. Jag har ätit väldigt mycket pinnbröd, inte så mycket pytt i panna och några mashmallows. Blivit rädd för slenderman, blivit skrämd av slenderman wannabes och försökt intala mig att jag inte är rädd för slenderman. För jag är ju inte rädd, alltså... Jag har varit, blöt, kall, varm, luktat rök och äckligt, längtat till torra kläder och en dusch. Sovit ovanligt gott för att ha sovit i ett tält, troligtvis för att jag var så trött. Väntat på en buss i två timmar. Inte haft någon aning om hur jag sett ut i två dagar. Oroat mig för att att vi ska göra en uppsats om det här på tio sidor. Badat i kallt vatten. Haft väldigt, väldigt roligt.
 
Minneskortet på kameran var fullt, tyvärr
 
Hade bra!
 
Ebba
.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0