Gott nytt år!

Idag är sista dagen på 2011 och jag önskar er alla ett gott nytt år!

Ikväll kommer vi fira nyår hos mammas och pappas kompisar. Det kommer nog bli kul! Jag ska ha min röda tröja som jag köpte för några dagar sen och mina svarta byxor som är lite blanka.. ehm.. typ lite lackiga fast inte så mycket..

Jag kommer inte uppdatera på bloggen på ett tag för att.... hahah, det får jag inte berätta... Ni får veta sen!

Jag har inte haft internet på några dagar nu så har inte kunnat uppdatera, förlåt! Men jag har varit hos mormor och morfar och i torsdags kom Jenny dit och var med mig! Härligt och se dig Jenny! Här är hennes nystartade blogg www.jennyvanessa.blogg.se Kika!

Igår kom jag hem och senare på kvällen så kom våra kusiner från stockholm hit på ett kort besök! De hade varit uppe och firat jul någon annanstans och var på väg att åka hem och gjorde ett stopp hos oss:)

Har vart ganska mycket att göra nu på lovet och kameran har inte hängt med, tråkigt men sant..

Gott nytt år!

Ebba




Klädval

Imorgon är det nyårsafton och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig! I allafall min kavaj som jag fick i julklapp och ett par mörka jeans, sen vet jag inte, kanske bara en vit tröja under. Men det känns som om det blir lite tråkigt då så i sånna fall får jag använda ganska mycket smycken! Fast då vet jag inte vad jag ska ha för smycken! Jag var hemma hos Alva nyss för att kolla om hon hade något åt mig men det passade inte ihop så bra med kavajen.
Hoppas ni får en bra start på 2012!
GOTT NYTT ÅR!

Clara

Förlåt att vi aldrig bloggar!

Hejsan!
Förlåt att varken jag eller Ebba bloggar så mycket nu för tiden. Hahah vi har bara haft bloggen i typ en vecka och bloggar så lite redan nu! Men det beror inte på att det är tråkigt. Nu när det är lov så har jag ialla fall inte haft tid att blogga. Men nu fick jag lite tid över så. Fast jag har inte något kul att skriva, förutom att jag var med Klara idag och att jag har bestämt vilket skrivbord jag ska ha till mitt rum!

Clara

Ebba och Alva

Hejsan!
Nu snart kommer Ebba och sen åker vi ner till Alva för att köpa chips på ica. Och sen ska dom sova över här hos mig!:)
Jag har ingen bild just nu. Vi kanske bloggar mer ikväll!

Clara

Hejsan!

Idag har jag och Ebba varit på stan. Jag köpte en rosa tröja och Ebba en rödorangebrun tröja, eh... och en röd tröja och en nagellacksremover på burk och en ansiktsmask.

Nu är vi med Estelle och vi ska installera sims!


Förlåt för ingen uppdatering!

Förlåt, men det har ju varit jul och jag har inte haft så mycket tid...
Min julhelg har iaf sett ut ungefär såhär:

Eller mer än julhelgen då kanske...

Dopparedagen: Vi var hos Mormor och Morfar och firade jul och fick en massa julklappar!
Juldagen: Vi for till Farmor i Övik och var med henne och åt julmat och sånt!
Annandagen: Var på Kyrkan med Alva, Clara och Lovisa. Konfirmationen ni vet...
Morgondagen: Media Markt och stan med Clara!
Övermorgondagen: Jenny kommer till stan och jag ska (såklart?) vara med henne!

Visst kan jag fina ord? Hahah...

Har ingen bild, men det får ni klara er utan!

Hejdå!


Ebba

Juldagen

Hejsan!
Hoppas ni hade det bra igår. Det hade jag! Jag är så nöjd med mina paket förutom att jag inte fick ett kamerastativ. Men jag fick mycket annat så det gör verkligen inget alls. Och jag hade rätt, jag fick en parfym, så nu jag kommer lukta jättegott hahaha.
Idag så har jag tagit ganska lång tid på mig så jag hinner inte göra så mycket idag, för klockan fyra ska vi åka till mina kusiner och äta ännu mera julbord. Jag kommer vara så less på det sen!


God fortsättning!

Clara

Min digitala fotoram!

Hejsan!
Idag så instalerade jag min digitala fotoram. Det är som en liten tvskärm som visar bilder från t.ex ett usb-minne eller ett memorycard. Sen byter den bild var femte sekund ungefär. Jag märkte att typ alla mina bilder är på Ebba, och då menar verkligen hur många som helst! Som tur är, är Ebba bra modell!

Jag tror jag inte hinner blogga mer ikväll eller imorgon så God Jul på er!

Clara


Första dagen på lovet...

...Har inte varit så speciell, har bara gått runt i min pyjamas hela dagen hahah...

Har inte gjort något speciellt alls idag alltså, försökte göra lite läxor men det gick inte, somnade när jag skulle göra dom, dels för att jag låg i soffan och dels för att jag inte sovit så mycket inatt eftersom Alva kom och väckte mig...

Nu är jag iallafall halvt påklädd och ser på familj i familjen, vet inte vad den heter och jag vet inte vad den handlar om.

Tog lite bilder när jag var ute med Tyra imorse, jag vet inte riktigt men jag lät mammas klocka posera lite.


Som ni ser var jag ute jättetidigt...


Sen gjorde jag och Alva lite våfflor till Frunch. Gott!

Nu ska jag fortsätta se på filmen! Hejdå!

Ebba

P.g.a (den väldigt fula och det ser ut som jag är drogad) bilden på mig i Claras inlägg verkar alla tro att det är jag som är sjuk, det är jag inte..! Hahah... Tänkte bara tillägga det!

Snart frisk, hoppas jag!

Idag har jag inte gjort något alls och det märks för jag har väldigt tråkigt! Just nu så kollar jag på Musse piggs jul hahaha, och lyssnar på one direction! Men jag mår mycket bättre så jag tror jag är frisk imorgon iallafall.

Clara

Sjuk

Idag är det första jullovsdagen, men jag är sjuk! Jag hade tänkt att jag skulle fixa dom sista julklapparna och träffa alla kompisar innan dom åker bort över jul nu dom två dagarna innan julafton men det får vänta. Men bara jag inte är sjuk på julafton ska jag inte klaga!

En fin bild på Ebba som jag tog igår!

Clara

Ett mycket välförtjänt lov

Hej Alla!

Försökte göra ett inlägg med mobilen, men appen fungerade visst inte... Den hanlade iallafall om chokladbollarna jag och Clara gjorde idag. Tyvärr får ni inte se hur dem ser ut eftersom jag inte kan ladda över bilder från mobilen till datorn... Dem var med vanligt socker istället för pärlsocker för eran information.

NU ÄR DET LOV! Och det är väldigt välkommet! 8:an har varit ganska mycket jobbigare än 7:an med mycket fler prov och läxor... Blä....

Jag längtar extra mycket eftersom vi sen åker till Thailand! Vi ska vara där i två och en halv vecka (love) och det kommer gå över skolstarten och därför har jag ändå lite och ta igen så jag inte hamnar alltför efter.. Blä det också...

Eftersom jag inte har kameran på mig så får ni en lite några gamla bilder på Tyra från sommaren, bilderna är tagna hos mormor och morfars stuga då Tyra kom nerifrån huset (?!)





Förlåt om bilderna är lite suddiga men jag tycker dom är lite kul! Hahah, särskilt den sista... Det ser ut som om hon är halv...

Nu ska jag ta en liten tur med henne, så Hejdå!

Ebba

JULLOV!

ÄNTLIGEN JULLOV!

Gud vad härligt! Hoppas bara att det kommer mer snö!

GOD JUL!

Clara

Julkort

Hejsan!
Nyss tvingade mamma mig och min lillebror att ta ett julkort! Hahahah det blev inte så bra.
Först så är inte mamma så bra på ta kort och sen märkte jag, efter att kortet tagits, att mitt smink var lite utsmetat. Så jag såg ganska trött ut-.-
Ni får inte se julkortet men däremot en annan bild!

Ha det bra!:]

Clara 


Claras önskelista

Hejsan, jag såg att ebba la upp sin önkelista och tänkte att jag också skulle göra det. Dom är faktiskt ganska lika men jag lovar att jag inte har följt hennes när jag skrev min!:]

Jag tror nästan säkert att jag kommer få en parym iallafall.
Jag har själv två julklappar att handla kvar, en till min lillebror och en till min farfar! Och jag vet knappt vad jag ska köpa till dom.
Idag var det den sista ''riktiga'' skoldagen för imorgon så har vi inga lektioner, börjar kl 10 och slutar efter att vi fått våra betyg kl 12. SEN ÄR DET JULLOV!

Clara

Snart Jul och här är min önskelista!

Hejhej!

Jag tror jag håller på att bli sjuk, fast jag är inte säker..
Hoppas bara att jag inte är sjuk på jul! För nu är det bara 5 dagar kvar till jul och jag väntar spänt! Jag har redan klappar under granen som jag inte hr en ning om vad det är! Jag ska fira jul hos min mormor och morfar i år, en del brukar alltid vara på samma plats varje jul men inte vi!

För övrigt är här min önskelista i år, har till och med gjort en liten bild;)


Men gud va fin den vart...

Nu ska jag iallafall återgå till mitt skolarbete, tråkigt, jag vet. Men jag kommer fara till Thailand efter nyår oh kommer vara borta i 1-2 vekor från skolan så det är någontin jag måste göra för att inte komma alltför mycket efter..

Hejdå!

Ebba



Alva här!

Tänkte passa på att gästblogga ett inlägg medan jag ändå är inne!
Igår blev det något konstigt med designen så jag har på eget initiativ(eller vad det nu heter) tagit på mig att fixa det. Hoppas bara att Clara och Ebba inte blir arga för att jag lägger in några charmiga bilder på dom och gästbloggar lite... hehe.
Och hoppas att det inte cepear sig med designen igen, tur då att super bästa Alva kan hjälpa!
Eftersom jag har känt Ebba och Clara väldigt länge så har jag fina bilder på när dom var mindre. Här är en på Ebba tagen vintern 2009!
Och här är en bild på Clara tagen sommaren 2009 tror jag.

Passar på att lägga in två till bilder.
Clara gillar att fota och jag brukar tvinga Ebba att stå modell när jag fotar, båda är sjukt bra!
Som här tvingade jag också Ebba att lera sig i ansiktet... samma bild som på sidan<--
Långt inlägg, förlåt. Om designen fortfarande inte fungerar tryck F5!
/Alva

En julig kväll!

Hejsan!
Nu är klockan nio och jag bara sitter och myser med min dator, hahah...
När jag kommit hem från Clara så såg jag att familjen börjat julpynta och de hade till och med tagit upp julgranen pyntat den! Tyvärr fick jag inte vara med och pynta men jag får iallafall kolla på paketen som är under!

ÅHNEJ DET ÄR SKOLA IMORGON! Det hade jag glömt.. Fast det är okej nu när vi slutar på onsdag, sen Jullov!

Alva bad mig locka hennes hår och här är resultatet!
Jag lockar och plattar alltid med min Babyliss Icurl, rekommenderar den verkligen!




Min lillasyster Alva!

Ebba

Äntligen hemma!

Nu är vi äntligen hemma efter att ha varit i kyrkan i 1 och en halv timma! Det var väldigt jobbigt! Men Estelle var med oss så lite kul var det iallafall.
Vi tänkte ta en bild, men Ebba bara fjantade sig så det blev ingen...
Nu ska vi snart äta lunch och lyssna på One direction dom är verkligen bra!

Harry och Louis är våra favoriter!

Godmorgon Sunshine!

Nu har vi nyss vaknat för vi ska till kyrkan på gudstjänst, nånting man måste göra om man ska konfirmera sig.
Vi ska åka om en timma så vi kanske måste skynda oss lite!
Vi har inga bilder nu för vi är så fula, men när vi har gjort i ordning oss så kan vi bju...

Godnatt!



Gillar ni mitt fina Barbie-täcke? Clara är den med långt brunt hår och jag är den imitten även om jag personligen tycker att jag liknar den brunhåriga mer... Men hon var först så!

Nu ska vi spela Mulle Meck bygger båtar och sen ska vi kanske sova!
Har inte spelat det på länge så det ska bli kul!



Hejdå! Och Godnatt!

Ebba


Filmtime

Sitter här och myser med kola, ostkrokar och en film som heter iceprincess. Hahah lite töntigt kanske men jag älskar sånna high school filmer:)


Hejsan!

Hejhej!
Första inlägget vet man aldrig vad man ska skriva, så vi säger hej!
Bloggen drivs av oss Ebba och Clara och vi kommer uppdatera så ofta vi kan.
Designen är gjord av bästa Alva<3

RSS 2.0