Halloween

Bus eller godis på er!
Ska ni ut och spöka? Inte jag, det var ett tag sedan jag gjorde det sist. Filip ska ut och jag ska snart fixa lite blod och sår osv. i hans ansikte. Alltså jag tycker det är lite läskigt att öppna dörren om någon kommer, även fast jag vet att det kommer vara några utklädda där bakom.

Det blev förresten ingen halloweenfest:( fast vi kanske ska ha en i helgen istället.



Kram på er!

Dagens planer



Jag måste städa och fixa mycket på mitt rum idag, det var ett tag sen jag gjorde det och jag hatar när det är stökigt. Sen ska vi köpa en ny bokhylla/byrå åt mig så jag måste rensa ut den från massa skräp. Problemet är att jag är jättedålig på att slänga saker. Jag tänker alltid, ååå den här kan vara rolig att ha när jag blir äldre, och så är det en ful teckning jag ritade på dagis...

Sen ska jag, Alva, Emma, Julia och Lovisa troligtvis ha någon typ av halloween fest idag så jag måste leta fram utklädningskläder.

Clara

Så här känner jag just nu...

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Trött, hungrig och sur. Plus förkyld.
 
Idag var jag och Alva på stan och jag hittade mig ett par jeans, hurra! Jag hade fem par jeans (eller byxor från rut m fl, dom är ju inte riktigt jeans) varav tre har hål, så nu ska jag nog rensa igenom gaderoben och slänga lite byxor. Det var mysigt att gå på stan ifag, lite kallt och så men eftersom det är söndag så var det ju väldigt lite folk, vilket jag tycker är ganska skönt. Nu tror jag att jag ska börja göra ett inlägg med lite bilder från USA och Aruba. Tills det är klart får ni ett litet smakprov:

vattenmelon

Hejsan på er!
Jag har legat hemma och varit sjuk i två dagar nu men jag börjar tillfriskna. Tydligen klarar inte min kropp av en hel veckas prao utan ser till att ta upp bakterier så jag blir sjuk och borta i en eller två dagar. Det var ju så sist i våras då jag och Ebba praoade och jag behövde vara hemma för att jag var sjuk i en dag.



Nu ska jag försöka få i mig lite vattenmelon innan jag ska gå upp och vila ett tag.

Ha en bra dag!

Clara

prao

Nu år det prao för alla nior på vår skola, så den här veckan kommer jag vara på dagis med Alva. Det är ju ett väldigt enkelt jobb, men jag blir ändå sjukt trött och jag somnade till och med när jag kom hem från skolan. Fast det kan ju bero på att Alva sov här inatt och att det är väldigt högljutt på dagis, alltid någon
som skriker... Men dom är jättesöta!



Clara

Range Rover

För att vara en femtonårig tjej är jag ganska bilintresserad. Eller inte alls mycket men jag har redan planerat vilken bil jag ska ha i framtiden. Fast såklart måste jag ha råd med en, vilket kan bli ett probelm eftersom den är ganska dyr... I alla fall, bilen jag pratar om är en Range Rover Evoque och är världens finaste och häftigaste bil. 
 
Ååååh den är så fin att jag dör. Rena skönheten! Hahah nejmen erkänn att den är superhäftig! Varje gång jag är i stockholm och ser en Range Rover jag ba: Pappa, pappa kolla en range rover. Och så står jag där och hoppar och pekar som ett litet barn.
 
Nu fick ni lite mer fakta om lilla mig och min drömbil.
 
Clara

Atumn means...

 
weheartit.com
 

lördag

Jag är hemma nu efter en hel dag på stan med gulliga Ebba. Det var supermysigt och jag köpte många nödvändiga saker. Nu ska jag planera lite inför kvällen med Ebbsen och Alvus, jag  vet inte om vi ska göra något men vi får se. Ha en supermysig kväll för det ska jag ha!
 
Kram!

Ner på stan!

Ska åka ner på stan nu med Clara! Har en massa saker jag ska försöka hinna köpa, har inte haft tid till att åka till stan på länge!


Nutella och xfactor

Eller okej jag erkänner, det är icas hasselnötskräm, men fortfarande huur gott som helst! Nu ser jag på xfactor och fattar inte hur Awa kan vara så bra! Hon är ju så liten, okej bara ett år yngre än mig men ändå! Hoppas hon vinner allt!
- Muuums! My only friend!

aaaaaah mitt huvud dunkar

Jag är så sjukt trött så det finns inte, jag har allvarligt talat no energi i min kropp. Vi hade dm match idag mot Prolympia, i regn och kyla kämpade vi och vann med 3-1 weehooo, go bräntis! Men nu är jag så trött att jag bara vill sova och mitt huvud gör så himla ont för jag har knappt druckigt något. Och Ebba och alla andra härliga människor från konfan är och äter fredagsfika på stan och min cykel är sönder så jag kan inte åka ner. Och spanska provet idag gick sämst. Och ikväll då jag bara vill vara hemma och mysa men jag måste till en lagmiddag och ''summera'' säsongen. Åååååh vill inte!
 
Okej nu blev det lite deppinlägg här, men jag är fortfarande jättejättejätteglad över att vi vann idag! Wiiie!
 
Ha en bra fredag!

Hahaha Alva känner du igen det!?

-Ding!

skoldator

Vi har fått vår skoldatorn nu! Weehoo! Och jag och Alva står i oasen idag så vi passar på spana in alla saker. Och vårt spanande resulterade i att vi tog massa fula bilder! Hahaha, vi är oseriösa!

jag längtar så mycket till höstlovet

Jag har inget mer att säga än det.
Eller joo, jag var ju på centralen igår och det var suuper! Ebba fick till och med en liten kyckling i håret. Och förlåt för bilderna alltid hamnar åt fel håll, jag vet inte varför det blir så...

Clara


6 platser jag vill se innan jag dör

we heart it bilder

Oct. 15, 2012


Måndagsmys

Sitter i min fina tröja som jag fick av Alva och Clara som en sen födelsedagspresent i fredags och kollar på Project Runway Sverige! Älskar det programmet! Även om det inte är riktigt lika bra som "vanliga" project runway..:)


Inspiration

Nu har vi bestämt att skaffa denna underbara blogg en ny kategori, inspiration. Alltså namnet förklarar ju allt men för er som inte förstår (??) så kommer vi lägga upp saker här som inspirerar oss, kanske några fina bilder eller texter som vi tycker är vettiga.
 
Kram Clara och Ebba

Hallå världen!

 
Det var vääldigt länge sen jag bloggade från datorn!
I helgen har jag drunknat i tårta. I går så var jag först med Alva och vi sprang omkring och fixade massa saker inför kvällen då vi skulle ha en tjejkväll för Ebba. Först hämtade vi henne med bil och satte på henne ögonbindel. Sen körde vi henne hem till mig, fast hon trodde vi var på haga??, och där hade vi gjort mitt rum suupermysigt och så hade vi som ett eget litet spa. Vi åt en jättegod tårta, som jag och Alva bakat själv, och så fick Ebba öppna presenter. Sen tog vi på henne ögonbindeln igen och gick hem till Alva och där åt vi chips, såg på film och egentligen skulle vi vara uppe länge och prata men jag somna... Heheh.
Idag kom mina kusiner hit för att fira att Filip och pappa fyllt år när vi var i usa. så då fick jag ännu mer tårta. Fast jag skulle kunna äta en till bit...
 
 
 

onsdagsmys med bästisar

Weehoo! Alla prov för den här är klara. Satt igår och gjorde so provet med alla failade elever på omprovstiden när alla andra i min klass hade slutat. Och på morgonen gjorde jag fysikprovet som gick helt ok, mem det var lite taskigt att ta med en fråga där svaret kom från en film som dom andra såg när jag var borta... Och idag svenska provet

Igår så gjorde jag och Alva middag tillsammans, vi gjorde créps med svampsåsfyllning, det var suuuper gott.


Sen gick Alva hem och jag åkte iväg på dans. När vi åkte hem därifrån så passade jag och Ebba på att prata och skämma ut oss inför ungefär hela kvarteret genom att skratta superhögt, men det var så himla kul så det gick bara inte att sluta!

Clara

provprovprov




Jag har fyra prov i veckan! FYRA! Ett hade vi idag och det var det svåraste provet jag haft i hela mitt liv även fast man fick använda boken och internet. Men det var så knäppa frågor och man fattade inget! Jag blir väldigt förvånad om jag får ett C ens. Nu måste jag plugga till so provet imorgon, och jag måste skippa centralen idag också! Ååå hatar prov!

Clara

söndags mys med half baked

Sitter här i soffan och myser med Ebba och Alva och ser på film och äter bj! Riktigt mysigt!
Vi ser på war hores, en film om hästar som är förvånansvärt bra. Jag brukar inte gilla hästfilmer så mycket men det här är verkligen fin. Jag orkar inte berätta om vad det handlar om förutom hästar för nu måste jag fortsätta se!





Clara

Jeffrey Campbell

KOLLA VAD JAG FICK I PRESENT AV MINA VÄNNER!! :
Skärpan ville hellre infinna sig på väggen än på skorna, fastän skorna är ganska mycket finare.
 
Det var i Fredags som jag hade min "födelsedagsgrejs/tjejkväll" som jag fick dessa fantastiska Jeffrey Campbell skorna av tjejerna i min klass!
 
Ni är helt underbara! <3
 
 
När jag öppnade paketet så vart jag helt chockad typ.. Har alltid älskat dessa skor! Längtar tills jag får ett tillfälle att använda dem!:D
 
Tyvärr har jag inga bilder från själva kvällen!:( Jag är väl helt enkelt inte en sådan människa som tar kort. Tyvärr. Bara att inse.
 
Hejdå!
 
Ebba

Godmorgon

Jag har nyss vaknat och ligger i min otroligt mysiga säng och lyssnar på feelgood låtar, jag orkar inte gå upp... Det var jättetrevligt igår och jag är fortfarande propmätt. Ja, jag tänker inte berätta så mycket för det orkar jag inte och då har Ebba något att skriva om också!



Ha en bra lördag!

Clara

Oct. 05, 2012

Alltså bara lite innan vi ska ha idrott så börjar det regna... Något idag ville inte att jag skulle lyckas med orienteringen. Men jag trotsade regnet och mina ben som värkte och tog fem kontroller, vilket betyder att jag får ett A!
Och en annan sak. När jag var där i skogen och såg ut som en tvättbjörn, på grund av att mitt smink var helt utsmetat, så såg jag två renar! Eller självklart var det ju inte renar men typ hjortar eller något. En var brun och den andra var lite gråaktig. Det var ganska häftigt faktiskt!

Nu väntar jag på Alva och sen ska vi gå till Ebba och fira henne.


Clara

vilse i skogen springer jag omkring

Jää om 31 minuter ska jag ut i skogen helt själv och orientera medans alla andra är innomhus och leker lekar. Weehoo... Men så blir det om man är borta i två veckor.


Clara

Gattis älskling!

Idag fyller lilla gulleplutten Ebba år! Så grattis till dig älskling! Ha en toppenbra dag och bjud mig på tårta!<3


Puss på dig gulle!

Clara

Glad tjej

Weehooo! Gissa vad som nyss kommit som android app! BLOGG.SE! Jag = lycklig tjej just nu! Det kommer säkert komma upp fer
inlägg nu också på bloggen eftersom att blogga från mobilen är lite smidigare än att behöva ta fram kameran, ladda in alla bilder och sen blogga från mobilen.



Chiingeling

Vad tycker ni om min rubrik? Ganska fin va?

Nu ska jag åka iväg och röra mig till musik med Ebba och Estelle, eller jag ska dansa. Vi går ju i en grupp som heter lyrical theatre, eller nått sånt, på balettakademien. Jag tycker faktiskt den gruppen verkar riktigt bra, fast jag har ju missat tre gånger nu när jag varit i USA.


just nu

Sitter kvar på skolan fast vi slutat för en kvart sen som den pluggis jag är. Nejmen jag väntar på att Agnes ska sluta och sen ska vi åka och ta en spruta mot nån grej. Usch jag hatar sprutor, fast det är den sista så efter det här är det bortgjort. Det här blev bara ett snabbinlägg, vi hörs kanske mer ikväll!

jag vill bara krypa ner under mitt täcke och sova föralltid

Ååååh lycko törnrosa! Jag önskar jag var hon nu! Inte riktigt men nästan. Alltså jag är hur trött som helst och så måste jag jobba ikapp jättemycket efter att jag varit borta. Så jag kan inte ens gå och lägga mig!
 
 
Jag saknar usa och aruba. Då kunde jag somna på en solstol mitt på dagen. Det är typ det bästa som finns. Jag ska göra ett inlägg och berätta lite mer om resan senare när jag får tid.

RSS 2.0