When you see it...

 
Kände för att lägga upp den här bilden då bloggen ändå är död. Jag saknar Ebba och Clara!
Alva

OMG VI ÄR SÅ DÅLIGA PÅ ATT BLOGGA!!

Hej och förlåt att vi aldrig bloggar. Men jag har helt enkelt inte orkat gå in på datorn och blogga. Heheh sommaren gör mig lite lat... Nej men jag har bara som inte orkat och gjort massa andra saker istället. Det börjara ju närma sig konfan nu, vi åker på lördag, så därför har jag gått omkring och haft lite panik över det och packat och så. Men jag och Ebba hjälptes ju åt idag och det gick väldigt bra. Jag är nästan klar, fast jag har ändå väldigt mycket kvar...
 
Sen var Ebba borta i Lyksele från söndagen till måndagen så då passade jag Tyra och det var jättekul. Jag försökte övertyga mamma att vi också ska skaffa en hund men jag lyckades inte fastän hon tyckte det var jättekul att ta han dom Tyra. Men hon sa bara att jag inte fick köpa en hund förrän jag flyttar hemifrån. Så jag får väl vänta några år till. Jag tror jag skulle vilja ha en Båtsman hund eller st bearnad eller vad dom nu heter.
 
Jaja nu blev det ett väldigt långt inlägg om ingenting egentligen. Jag vet inte om jag kommer att blogga något innan konfan så ha det jättebra! Och jag kommer ta med min kamera och försöka fota massor så när vi kommer hem ska jag visa massa bilder och så! Ha det bäst!
 
- En bild jag tog på Tyra när hon var hos oss.
 
Kram Clara

Vårt egna recept

Hur har ni haft det idag? Jag hr haft det väldigt bra. Jag och Filip satte upp vårt krocket, stava det så..?, spel och körde bäst av tre. Självklart vann jag hela tiden även fast han tog sig igenom halva banan på en omgång. Han är ganska sur på mig just nu... Heheh:) Jag lagade mat hos oss idag faktiskt. Jag gjorde kyckling I en sås med cashewnötter och paprika med ris. Jag, Alva och Ebba gjorde ju det för några dagar sen och jag tyckte det var så gott så jag gjorde det nu igen. Och det blev hur gott som helst. Och vi kom på receptet alldeles själv! Så himla bra vi är! Vi borde typ skicka in receptet till typ en mattidning eller nåt sånt. ClaraEbbaAlvaKyckling! Ha en bra kväll! Clara


Kläder

Här kommer en bild på det jag köpte i stockholm. Det blev bara en tröja från Hollister och ett par shorts med hög midja från Gina tricot. Jag ska spara lite pengar tills vi ska åka utomlands lite senare i höst. Men jag köpte lite i alla fall, man måste ju passa på när man är i stockholm! Det enda jag skulle behöva nu skulle vara en grå kofta till konfan men det får jag köpa senare.
 
Ha en bra dag!
 
Clara

Klippning

Idag har jag klippt mig! Wiieehoo! Nej, men jag blev nöjd. Egentligen vill jag ju spara ut mitt hår men det var så slitet och nött att jag var tvungen att klippa mig.
Jag älskar när håret är nyklippt och det är alldeles mjukt och glansigt och lent. Och frisören använde en jättebra hårinpackning från Lanza som gjorde håret ännu mer lent och glansigt. Jag köpte också en som ni kan se på sista bilden.
 
Jag bloggar lite mer senare då ni ska få se vad jag köpte i Stockholm.
 
Clara

Mer upptatering imorgon

Hejsan!
Nu har jag kommit hem. Det känns väldigt skönt faktiskt efter att varit borta i drygt en vecka. Jag tror jag kommer vara hemma nu ett tag också innan konfan. Wiiie, jag längtar jäääätemycket!:D
 
I alla fall, jag ska upptatera mer imorgon med lite bilder och så men nu ska jag sätta mig framför tvn och dricka varm choklad.
 
Clara

Gröna lund

Jag gör bara ett snabbt inlägg ni får lite upptatering. Igår var vi på grönan och åkte massa saker. Det var hur roligt som helst! Och pappas kompis kom också och hans barn som är jättegullig och jätteliten. I alla fall Alva var också där så jag åkte lite med henne också. Hahah vi dampskrek i vildamusen (på skoj) så jag fick jätteont i halsen. Hoppas ingen hörde! Vi ska äta frukost nu och sen åka in till stan och shoppa. Ha en bra dag! Clara
Jag hade ingen annan bild så ni får se en från Koh phangan.

Godmorgon alla! Idag ska vi åka in till stan eller till Nackaforum för att shoppa lite. Det var egentligen meningen att vi skulle ut på en utflykt till skärgården eller något sådant men det är ju inte direkt bada och sola väder... Men i morgon blir det grönan!:) Yeah! Vi är så coola!;)


STHLM

Nu är jag framme i Stockholm, och en riktig toalett, det finns bara ett utedass i stugan i Dalarna... Vi skulle egentligen äta på Koh Phangan nu ikväll. Men eftersom vi kom hit så sent så beställde vi en pizza från pizza hut och tog med den till lägenheten. Så efter att jagätit nu så ska jag ta en lång dusch och ladda min mobil eftersom det varken finns el eller vatten i stugan, det var lite som att leva på stenåldern... Clara


Bullbak!

Hejhej! Nu är jag hemma igen. Kom hem igår kväll:)

Idag har jag och mamma bakat bullar, eller vi håller på just nu:)

 
 
Känns som att det blivit mycket bilder från köket nu?
Menmen:)
 
Hejdå!
 
Ebba

Fredag den trettonde

Fredag den trettonde slutade egentligen för 28 minuter, menmen. 
Clara kommer ju som sagt inte kunna blogga på ett tag så därför tänkte jag att jag kunde ta och gästblogga lite! Men jag har egentligen inget roligt att skriva såååå...
Ovan ser ni en före och efterbild som jag redigerat, ganska kul faktiskt hur mycket photoshop kan ändra(dedär lät vuxet..).
Hoppas ni alla hade en läskig fredag den trettonde, det hade jag!
 
Alva

On the road

Just nu sitter jag i bilen påväg till Dalarna och läääängtar tills vi är framme på Ikea i Sundsvall, jag har så ont i rumpan! I alla fall, har ni det bra? Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om egentligen. Tänkte bara skriva ett inlägg innan internet försvinner i två dagar. Okej ha det bra så hörs vi sen!


Parteey

Bara lite kludd... Och detta inlägg är typ bara för att prova nya blogg.se-appen...


All star

Hejsan! Precis som Ebba sa så åker jag bort imorgon, först till Dalarna och sen till Stockholm. Så jag tänkte slänga upp ett sista inlägg innan vi åker. Jag ska försöka blogga när jag är i Stockholm men fram till lördagen kommer jag inte kunna blogga i alla fall. Så nu vet ni det. Just nu sitter jag och min familj och en annan familj på All star och ska börja äta. Jag ska äta Cesarsallad med kycklingfilé och bacon. Mums! Clara


Hejdå!

Nu åker både jag och Clara ut på lite olika saker, Clara ska ner till Dalarna till hennes stuga och jag åker iväg till Farmor/Sundsvall/IKEA:) Så bloggen kommer bli lite mindre uppdaterad, men jaa..

Igår var jag med Clara och Alva, och vi hade "finmiddag" med klänning och allt, hahah! Vi gjorde väärldens godaste kycklinggryta till varmrätt och sen Kladdkaka med Glass och Grädde till efterrätt! Vi såg också på filmen The Vow. Den var väldigt sorglig. Det handlar om ett par som älskar varandra. Fast sen är de med i bilolycka och tjejen tappar minnet och glömmer bort honom. Och det värsta är att det var "based on a true story"!


 
Väldigt bra var den, även om den var sorglig.
 
Hejdå!
 
Ebba
 
 

Kort men ofta

Hejsan!
Förlåt för att det blev lite sen uptatering idag. Men imorse var jag ute med Ebba och sprang, vi har en ny metod. Springa kort men ofta. Det är mycket lättare än att springa typ två gånger i veckan och så långt att man typ dör. Så imorgon ska vi också ut och springa. I alla fall, när jag kom hem så satte vi upp tre tavlor på mitt rum och dom passar perfekt. Jag har ju lila, svart och vit som färger i mitt rum. Och tavlorna är lila även fast dom ser lite blåa ut. Och väggen är inte grå!
 
Clara

Miniutflykt

Det blev inte så mycket av en lång lugn morgon idag. När mamma kom hem efter att varit och cyklat så bästemde hon och pappa att vi skulle föra till något ställe som hette kont tror jag. I alla fall så var det massa klippor där så vi köpte sån här jättegod sallad som man får plocka själv på ica. och så var vi där och åt. Det var lite mysigt men jag längtade lite efter modern family... Nu ska jag skypea (kan man skriva så alltså skype + a?) med Alva och Ebba.
Jag tog i alla fall med mig min kamera (wow, nu känner jag mig som en äkta bloggare) och tog lite bilder som ni ska få se.
 
Clara

God morgon!

Idag har jag en sån här lugn morgon då jag tänker sitta i min pyjamas till typ klockan tre. Det är så himla mysigt! Jag har inget planerat idag, kanske att jag, Alva och Ebba ska laga middag åt våra familjer och sen äta tillsammans men jag vet inte om det blir ikväll eller imorgon. Jaja nu ska jag fortsätta se på modern family.
Ha en bra dag!
 
Clara
 
 

Jag vill också ha biljetter...

ÅÅÅÅÅHH, jag läser massa bloggar just nu eftersom jag har inge liv alls sen jag for hem från ebba...Och på varenda jälvla blogg så har tydligen alla lyckas köpa biljetter till Justin Biebers konsert. Och här sitter man själv helt utan biljett. Åååh, vad jag vill se hans konsert. Dock kom jag på det lite försent... Jag har aldrig varit en ''belieber'' men jag tycker han är riktigt bra och hans låtar är också väldigt bra. Men jag antar att jag måste åka till typ Köpenhamn om jag ska se honom...
 Nästa gång ska jag vara den första att köpa biljetter!
 
Clara

Nu kommer lite upptatering av lilla mig

Ja, tänkte berätta lite vad jag har gjort dom senaste dagarna. På onsdagen åkte jag ju upp till min stuga jätteitdigt på morgonen... Nej men det var en marknad där så vi gick omkring och kollade på den och så. Jag köpte faktiskt en väska, vi brukar inte köpa något annat en mat. Förutom Filip som ska envisas med att köpa leksakspistoler som han säger är hur bra som helst, men på något underligt sätt går sönder efter 3 timmar. I alla fall, sen nästa dag gick vi lite till på marknaden och dagen efter det så var vi bara i stugan och solade och badade och fiskade osv. Ja, jag har haft det väldigt bra i alla fall.
    
-Yeah! Vi är coola när vi äter tacos!
-Juste, den här lilla fjärilen vägrade lämna mitt finger. Jag lovar den satt där i typ en kvart tills jag försökte få den att flyga iväg. Jag döpte den till Doris!:)
 
Clara

Pancakes

Håller på att göra pannkakor till frukost/lunch med Alva och Clara! De sov över här, Alva sov till 11... :) Edit; Sen Alva, om du ser det här tycker jag inte det är speciellt länge att sova till 11, men att det kan vara ganska drygt att vänta på dig om man själv inte är lika långsovare.. Hahah:)
 
Gott.
 
Hejdå
 
Ebba

Alva

Hejsan!
Nu är jag och Ebba med bästa Alva. Åh hon är så underbar på alla sätt. Hennes leende, hennes skratt, hennes ögon. Hennes kropp;) om ni förstår vad jag menar. En riktig pudding enligt mig. På en skala ett till tio ger jag henne en 9. Inget dumt men hon saknar nog en poäng från att vara den perfekta människan. Det ska jag förklara här nedan:
 
Fakta om Alva:
Namn: Alva (Hemligt)
Smeknamn: Alvis, Vutten, Alvutt, Babe.
Längd: 1.69,7 cm
Vikt: Obetydlig.
Hobby: Fota, skriva, kompisar och att spela fotboll.
Högsta dröm: Alva har allt man kan drömma om, det perfekta livet. Det perfekta utseendet, allt.
Gillar: Alva gillar sena kvällar och långpromenader i månskenet. Samt också att ha deeptalk för att komma sina kompisar närmare.
Ogillar: Alva ogillar starkt krig och fattigheter och svält.
Alva kämpar för: Ett demokratiskt och ett samhälle i fred. Alla ska kunna leva under samma rättiheter. Hon kämpar samt med att få en hund.
Betyg: 1-10 en 9.
Motivering: Alva är en underbar person med fantasktiska kunskaper och förmågor. Hon har också utseendet alla människor strävar efter att uppnå. Hon är den person alla kan se upp till, den alla vill vara och den alla killar vill ha. Anledningen till att hon inte får en 10 är endast för att hon har kinesögon.
 
Besök hennes blogg här: www.reason.blogg.se

Tack och hej, leverpastej
 
Clara
 
UPDATE
DET VAR INTE JAG (CLARA) SOM SKREV DETTA INLÄGG! Bara så ni vet! Och Alva förtjänar visst en 10!

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem och ska vara hemma ett litet tag innan jag åker bort igen. Undra hur länge jag kommer vara hemma sammanlagt under sommarlovet... En vecka!? Nej men om ett tag ska jag vara ganska länge hemma innan konfan. Nu har jag precis duschat och ska göra mig i ordning och sen ska jag träffa Alva och Ebba. Så jag berättar lite mer och lägger ut lite fler bilder från dom här dagarna lite senare.
Nu måste jag ju skynda mig så dom inte behöver vänta så länge!
 
Ha en bra kväll!
 
Clara

Såhär mycket vatten ska man dricka per dag.

 
Let's go.
 
Ebba

Tillbaka!

Nu är jag äntligen tillbaka! Har varit både på PSG och på Lappis:) Tyvärr har jag inga bilder alls! Då jag bodde i tält och husvagn. Inte så säkert för en kamera:/
Men idag skiner solen och jag ska försöka spendera min tid utomhus istället!

I brist på annat får ni här en bild av Tyra som liten valp:)




Hejdå!

Ebba

Världens sötaste Ebba och ALva

Inlägget är tidinställt
 
Ni ska få se lite bilder från när jag, Ebba och Alva var i min stuga och hade det supermysigt. Just nu, är jag ju själv i min stuga och har det jättebra men jag önskar att Ebba och Alva kunde vara här med mig! Det skulle gjort allt så mycket roligare!:) Jag saknar er och jag hoppas vi kan åka på vår stugturne snart!
          
 
Clara

Hola amigos!

Jag tränar upp min spanska inför nian. Vill ju vara bästoch flytta dit. Haha nej, nu skojade jag. Gud så busigt. Okej.. Nu ska jag vara lite seriös.
Hejsan! Har ni haft det bra?
Jag har det mycket bra här! Vi var nyss ute på en promenad och tog lite bilder som ni kan få se senare, jag tog aldrig med min dator hit utan jag bloggar från Ipaden just nu. Tidigare idag var vi på en marknad och kollade lite. Självklart skulle Filip köpa en leksakspistol "soft airgun" (wtf?) som han gör varenda år. Dom är tydligen ascoola och jättebra, men på något underligt sätt så går dom sönder efter några dagar...
Sen har jag smsat med Alva och Ebba och försökt bestämt en tid för vår stugturne, men det gick inte alls bra. När den ena är hemma är den andra borta osv.
Jaja, nu blev det väldigt långt inlägg om typ ingenting. Ha en bra dag!:)
 
Clara
- Två bilder jag tog från midsommar, jag vet att dom hamnade lite konstig men men.

I wish

Inlägget är tidinställt
 

Hejdå igen

Imorgon åker jag ivär igen till min stuga ett tag så det kommer vara ganska dålig uptatering här eftersom Ebba också är borta. Som vanligt ska jag försöka hinna göra några tidinställda inlägg och jag kanske till och med tar med min dator den här gången, men jag vet inte om det kommer finnas något internet där så jag kanske inte kommer kunna blogga då heller. Men vi får se!:)
 
 
Ha en bra fortsättning av veckan så hörs vi när jag kommer hem!
 
Clara

phish food in my heart

Åååååååh, igår fick jag höra världens tråkigaste, i alla fall väldigt tråkiga, nyheter av Alva. Dom ska sluta göra Ben and Jerrys glassen phish food. Jag gråter... Okej inte riktigt men nästan. Asså det är världens godaste glass och så ska dom bara sluta tillverka den. WTF!? Kan man ens göra så!? Hoppas den i alla fall finns kvar i USA så kan jag äta den en sista gång när jag åker dit i höst. Nu måste jag hitta en ny favorit... Men det kommer aldrig finnas en lika god som Phish Food!
Clara <3 Phish Food
 
Clara
 

snart tillbaka

Vi ska åka och bada nu så jag hinner inte blogga förrän senare ikväll. Tänkte bara berätta det. Ha en bra dag!

Clara

OMG VI ÄR SÅ COOLA!

Gissa vad jag och Alva nyss såg! Insidious. AAAAAAH! Fast jag har sett den en gång förut, men då trodde jag att jag aldrig skulle kunna våga se den igen men det gjorde jag! Så stolt. Hahaha:) Men den var faktiskt inte lika läskig nu, fast det kan ju bero på att jag visste vad som skulle hända. Jag kommer nog inte blogg mer idag så sov gott och dröm inga mardrömmar som jag kanske kommer göra..:(
 
 
Kram Clara och Alva

capture the smile

Ja, det är vad jag och Alva försökt göra nu ett tag. Eller hon har tagit massa bilder på mig. Dom flest blev väldigt oseriösa men några blev väl helt ok. Vi har också tagit en promenad ner till ica och köpt varsin glass och njutit av det fina vädret. Om det bara kunde bli lite varmare så man kunde åka och bada!
 
 
Clara

Home Sweet Home

Nu är jag hemma igen efter en superrolig helg. Det dåliga var bara att det regnade lite igår och idag. Annars har det varit hur härligt som helst. Vi åkte ju upp till Luleå på torsdagen och tog det bara lungt på kvällen. På fredagen åkte vi sen ner till Piteå och såg när Filip spelade och så gick jag, Ebba och Estelle på stan. Nästa dag så gick vi lite till på stan och sen såg vi när Filip spelade 16-delsfinalen mot ett lag från Luleå. Tyvärr förlorade dom, så det blev bara en placeringsmatch idag mot ett norskt lag som dom vann mot. Ååh, jag ville så gärna spela jag själv också!:(
Men i alla fall när vi var på stan köpte jag bland annat ett par mjukisshorts, två tröjor, en bikini m.m.
 
Clara

RSS 2.0