Det är vinter!

 
Tumblr_me9aumobzj1rf5n67o1_500_large
Ll_288726634_large
Tumblr_lubmp24hgy1qhhroto1_500_large
Tumblr_me99399roc1ruvq8jo1_500_large
weheartit.com

I Just Want To Be Cool

Hej alla!
 
Tänkte bara visa min favorityoutubekanal just nu;
 
 
 
De kallas IJustWantToBeCool (kolla rubriken, om ni känner för det). Alva och Clara blir galna på mig eftersom jag alltid pratar om dessa tre grabbar. Men jag kan inte hjälpa det. De är så sjukt roliga! Exakt min humor. Ni borde kolla in deras videos (bara så ni vet hatar jag när folk skriver vidior/s, så ni vet) för att.. ja, de är så braa.
 
Dock är min humor lite speciell, tycker det mesta är väldigt kul. Men ni kan ju pröva. JAG ÄLSKAR DOM IAF!
 
Adjö och godnatt
 
Ebba

Tisdag

Egentligen är tisdagar ganska lugna och så men idag kändes det som världens längsta dag. Inte kul! På sista lektionen så skulle vi "diskutera" om hur vi skulle göra med vår klassresa, vars vi skulle åka och så. Men det blev inte så mycket "diskutera" där inte. Alla skrek och ropade och klagade och skrek ännu mer och ville hem och mitt huvud och mina öron grät av allt ljud. Så nu är jag så trött att jag bara vill lägga mig i ett mörkt rum och sova föralltid utan massa ljud. Men jag måste skriva lite på en so-uppgift. Längtar sjukt mycket till jullovet nu!
 
Okej nu ska jag fortsätta med SO:n ett tag sen ska jag duscha och sen äntligen sova!
 
Godnatt!
 

Feel again - OneRepublic

 
Om klippet inte fungerar, sök på youtube, för den är hur bra som helst!

Julmys

Igår så var jag med Alva och Ebba och vi pratade lite om designen till bloggen. Och vi har nu en tillfällig desing som vi ska använda och som kommer komma upp på bloggen snart.
Vi hade också supermysigt julfika med saffransbullar och peppakakor med glögg. Sen så tände vi ljus och längtade till julen. 
 
Nu ska jag göra lite saker sen så ska jag åka och träna.
 
Ha en bra söndag!

Harry Potter är bara bäst!

 





Om jag bara kunde sjunga

Skulle min största dröm vara att få vara med i ett band som LIttle mix.

Natur? Troligtvis. Skola? JAG VET INTEEE!

Hej alla fagra små barn!
 
Precis som Clara hade jag också prova-på dag idag! Gick på midgård-natur och draggen-teknik! Egentligen visste jag att jag troligtvis inte skulle välja Teknik, då det inte finns på de skolor jag ville gå på och så.. nästan inga tjejer etc.. Såå det blir nog Natur ändå! Fast jag har stoora problem med att välja skola!!
 
Förresten råkade jag återställa min mobil idag, inga bilder är kvar. Åh.

22 november

 
Det här är mitt liv just nu, spela tetris. Och som ni kan se är jag inte så bra...
 
Idag så var vi på två olika gymnasieskolor och kollade på olika linjer osv. Det hjälpte mig inte så mycket... Eller jo, med inriktningen. Jag har bestämt mig för att gå natur+psykologi eller sam+beteendevetenskap. Men det hjälpte mig inte med vilken skola jag ska välja. Förut valde jag mellan Minerva och Midgård, men nu efter att ha tittat på Draggen också så vet jag inte. Ååååå det är så svårt!
 
Nu ska jag äta sen träna mina muskler! Jää jag ska bli biff.

In the mysrum

Just nu har vi lunch så vi sitter i mysrummet. Det är ett hemligt rum som ingen annan får vara i. Haha, nej jag skojar, det är ett rum i biblioteket som vi kallar mysis.
Breaking dawnvar jättebra, och alla som inte sett den, SE DEN! Nästan så jag tycker det är den bästa av alla twilight filmer, den var till och med lite rolig ibland. Fast man blir lite irriterad på slutet, men mer ska jag inte avsluta.

18 november

Ikväll blir det bio med mina amigos och självklart sa vi se breaking dawn - part 2. Jag har hört att den ska vara jättebra fast jag har inte varit så supertaggad på att se den förrän nu. Jag menar till dom tidigare twilight-filmerna har jag liksom väntat i en månad på att nästa film ska komma ut, men jag har inte ens sett trailern till den här. Men jag har ändå höga förväntningar på den här. Jag har också att dom ska göra någon slags avstickare, eller nu vad det heter, typ en ''extra'' film om vargflocken eller något sådant. Det tycker jag är riktigt dåligt faktisk...
 

Ljus i mängder

Okej nu ska jag berätta lite om min dag. Det började med att hela min klass träffades i värnortsparken (för er som inte bor i umeå, kan jag säga att det är en park) eftersom vi skulle utföra ett jobb för att tjäna in pengar till vår klassresa. Jobbet gick ut på att vi på förmiddagen skulle töma tusentals ljuslyktor och sätta dit nya ljus, och sen senare tända alla ljus på kvällen. Vi fick väldigt mycket pengar för det så det var sjukt värt.

I alla fall så hade vi några timmar fritid mellan förmiddagen och eftermiddagen så då gick jag, Alva, Emma och Julia och åt jättegod lunch och drack varmchoklad. Supermysigt!



Så här såg det ut efter vi tänt alla ljus, det var hur fint som helst!



Clara




Trött och kall, men glad ändå!

Sitter på busstationen på väg till mormor och morfar. Bussen är en kvart sen och jag fryser om mina händer.. Fast jag har handskar med mig! Så det är lugnt, har inte på dem för att kunna skriva på mobilen! Interesting information. Sov 5 timmar inatt också då vi hade twilightmaraton igår! Hahah, filmerna består mest av stirriga blickar.. Men det var kul! Han dock bara se de två första+halva tredje, var ju tvungen att sova för att hinna med bussen idag! MEN NU ÄR DEN JU SEN ÄNDÅ. Om den inte kommer nu så.. Åh.

Ha en bra dag allihopa!


väldigt coola reklamer

Jag, Alva, Emma och Lovisa är hemma hos Julia och ser på xfactor och proppar i oss kladdkaka, grädde och hallon. Mums! Alltså jag måste bara säga att Awa är så himla
bra!


Nu ska vi byta till spiderman.

Clara

Okej här kommer ett fruktansvärt onödigt inlägg

För jag har egentligen absolut inget speciellt alls att säga, men jag känner att den här bloggen är desperat efter ett inlägg just nu.
Idag hade vi engelska prov och det gick helt ok, och imorgon har vi matteprov. Men sen har vi inget mer på en hel vecka ungefär, så då kanske man inte behöver plugga varenda jävla dag direkt man kommer hem från skolan. GLÄDJE!
Nu ska jag göra lite spanska och sen ska jag på iksu med Klara.
 
Hahahaha, den här bilden gjorde just min dag!
 

Träning

Sitter i bilen påväg hem från två träningspass på iksu. Jag fick ett iksukort igår så nu ska jag börja träna mycket. Jag har ju nästan vilat i hela två veckor, om man räknar bort dm-matchen, eftersom jag varit sjuk ett bra tag. Så det kändes riktigt bra, fast det var sjukt jobbigt, alltså helt otroligt hur dålig man kan bli på två veckor... Jag orkade knappt hålla mina ben uppe i luften för alla min magmuskler är borta:(
Nu ska jag hem och duscha och sen se matchen mellan Luleå-Skellefteå.



Kram!

Clara

Bilder från USA

Miami beach
 
- Kanske inte den bästa bilden, men man ser i alla fall alla superhöga byggnader i downtown Miami.
 
Universal Studios Orlando
 
 
 
            
 
 
Sea world
 
            
 
 
Aruba
 
-Haha hej
 
Slut!

Lördag 10 november

Förlåt för dålig upptatering idag, men jag kände bara att jag inte orkade sätta mig och skriva ett inlägg. Lat, jag vet!
I alla fall, kvällen spenderade jag hos Ebba, vi såg på The Amazing Spiderman och åt godis, mycket mysigt. När jag kom hem för ett litet tag sedan så tänkte jag sova, eftersom det blev sent igår och jag sov inte så länge på morgonen, men då spelar mina grannar jättehög musik. Det är inte ens br musik utan typ dansband och rockklassiker. Så nu hamnade jag med min mobil och bra musik i mina hörlurar.

Jag upptaterar mer imorgon med lite fler bilder, jag ska också göra klart USA-inlägget!

Clara

Fredagskvällen!

Har ni sett snön nu som börjar komma? När jag åkte hem nyss var det ett "litet snöoväder" och jag vart jätteblöt! Kommer bli jättehärligt att (troligtvis) vakna imorgon till vit, ljus snö utanför!
 
Kvällen spenderarades först med Malin, sedan for vi till Nils och så vidare och så vidare. Vi blev en liten skarapå kanske 10-12 pers! Inte för att vi gjorde så mycket, men det var roligt iallafall!
 
Nu fick ni veta lite om min dag, lite klassiskt sådär. Ska gå till sängs nu! Är sjukt trött, godnatt!
 
Sen så menar jag ju inte att jag bara troligtvis vaknar upp, utan att det troligtvis ligger massa snö på marken då... No need to worry!

Fredagsmys med min dator

Jag har varit klar i en halvtimma nu snart, men min familj är ju bara för långsamma. Vi ska iväg på middag till några kompisar ikväll. Så just nu sitter jag och spenderar lite tid med min dator och lyssnar på Take me home på jättehög volym! Jag försöker också välja ut några favoritlåtar men det är lite svårt eftersom alla är så otroligt bra.
 

Hahahah gud så fina bilder.

TAKE ME HOME

Weehoooo, kolla vad jag fick när jag kom hem från skolan!



Wiiiiie! Den är hur bra som helst och jag bara älskar alla låtar på den! Ååå dom är mina älskingar! Man blir så himla glad av deras musik och jaa dom är bara så härliga! Älskardetälskardetälskardet!


Puss på er!

Clara

Ang. min icke-existerande uppdatering

Nu har jag inte uppdaterat på några veckor, och mina anledningar var;

1. Jag hade det ganska stressigt på praoen, eller jag var väldigt trött efteråt. Jag praoade hos radikemister om ni vill veta!

2. Jag var i Spanien på höstlovet! Härligthärligt!

3. Glömt bort bloggen..INTE FÖR ATTD EN ÄR DÅLIG ELLER TRÅKIGT MEN JAG HAR INTE RIKTIGT HAFT DEN I HUVUDET, TYVÄRR!
 
Sådär, det var mina 3 anlednngar, och jag vill bara säga tack till Clara för att du har hållt bloggen igång, som du alltid gör! <3
 
Nu blir det förhoppningsvis lite bättre update, men jag lovar inget för ni får inte ha en massa förväntningar. Ibland känns bara lite onödigt att blogga om massa tråkiga o-intresanta saker.. Men nåt kul får jag väl komma på!
 
Ebba

Dear John

Jag är en sånhär person som alltid ligger efter när det gäller filmer. Jag vet inte varför det bara är så. Till exempel så har jag aldrig sett Mean Girls, eller kanske för länge sen men jag minns inget, och den har ju varenda en sett. Förutom jag...
En annan film som jag inte sett är Dear John. Den har jag velat se ända sen den kom ut men det har bara inte blivit av, och när jag har frågar mina kompisar om vi ska se den så har dom förstås redan sett den. Men så nu ska jag jobba ikapp lite tänkte jag. Förra veckan såg jag och mamma The Notebook, som var jättebra, och idag ska vi alltså se Dear John.
 
Jag hoppas den är bra för jag har höga förväntningar!

Design

Jaa som ni kanse såg i Alvas inlägg lite längre ner, så är jag, jag tror Ebba också, väldigt VÄLDIGT trötta på header-bilden och allt annat.
Så vi ska nu jobba på att fixa något nytt, men det kan ta ett tag för det är ganska mycket som pågår i skolan osv nu. Men bara så ni vet lite mer, det kommer inte vara bara vitt!

Här sitter jag i min pyjmas och ska snart gå och lägga mig

Jag har just skrivit klart en motivering till en tävling och ska snart stänga av datorn och krypa ner i min säng. Jag vet att det är tidigt att gå och lägga sig men ni ska bara veta hur extremt jobbigt det var att sitga upp i morse.
 
Annars idag har det inte hänt mycket utom att jag har fortsatt att brottas med min förkylning, och det verkar som om jag kommer behöva göra det ett tag till. Och en sak till! Det är ju vinter här uppe i Umeå! Växlarna på min cykel hade frysit så jag inte kunde växla om, då är det vinter, eller i alla fall minus grader.
-En bild som Ebba tog i vintras. Ser ni hur brunhårig jag var?
 
Nej, nu ska jag sova. Godnatt!

Alva här

Clara och ebba, jag tog bort eran header och era bilder på sidan så att ni vet. Jag vet att ni vill ha nytt så jag tog bort det, hoppas det va ok.
Ha ett bra liv alla läsare,
/eran favorit

Nov. 06, 2012

Idag hade vi ingen skola p.g.a att vi hade två dm-matcher som pågick hela dagen. Så just nu är jag helt slut! Egentligen skulle jag inte spela eftersom jag varit sjuk och fortfarande var förkyld och hade lite ont i halsen, men vi var så få och jag ville spela så jag gjorde det ändå. Fast jag var tvungen att stå över andra matchen för då blev det för mycket för min hals.



Nu äter jag en supergod youghurt och ser på Ellen DeGeneres show. Jag måste på ett himla spelarmöte ikväll också... Ååå jag vill bara sova!

Clara

Nov. 04, 2012

Förlåt att jag inte bloggat i helgen men jag har haft ganska mycket att göra. I fredags så såg jag och några fler xfactor och sjöng med i one directions låtar.
Igår så byggde jag och pappa, okej mest pappa kanske, ihop en byrå till mitt rum. Det blev superbra! Sen på kvällen klädde vi ut oss och hade halloween mys hemma hos Alva, och därefter sovde Ebba över hos mig.
Och idag då bowlade jag med mina kära kusiner, jag var förresten jättebra för att vara jag, och sen åt vi middag hos mormor.

Så nu är jag riktigt trött och bara längtar till min säng!



Det här var min utkläddning förresten, ser ni vad jag var? Oseriös bild!

Clara

VEZZO

Just nu sitter jag och mi familia och äter lunch på en italiensk restaurang. Mycket god mat! Men nu känns det som om jag aldrig mer kommer kunna trycka i mig en smula mat till.



Ser ganska gott ut, eller hur?
Nu ska vi vidare och göra några ärenden!

clara

Monte Carlo

Idag så tog jag och min kära vän Alva en trip till Paradisbadet i Ö-vik tillsammans med våra bröder. Det var jättekul om man tänker bort den delen då min röst helt förstördes och det var omöjligt att säga en mening utan att den försvann här och där.
 
Nu ska jag och min mamma se på Monte Carlo med en viss Selena Gomez och en viss Leighton Meester och förstås andra människor som jag inte vet vilka de är. Den verkar väldigt bra, såhär feelgood-film som jag älskar!
 

RSS 2.0