Fotboll

Hej! Jag kom nyss hem efter en fotbollsmatch och ska på en ny nu snart. Tänkte att jag kunde blogga lite först. Ska jag berätta en sorglig sak. Igår så var ju jag, Ebba, Estelle och Agnes på stan och vi gick och tittade på några byxor på Rut m.fl. och då hittade jag ett par men jag visste inte om det var värt att köpa dom. Så vi gick vidare. Men sen så bestämde jag mig för att köpa dom änså och då när vi gick tillbaka så såg jag när dom låste dörrren till affären. Så jag hann aldrig köpa dom!:( Tråkigt va?
Ja det var min lilla historia.
                                                                      You light up my world

Clara


Jag har lite tråkigt just nu...

Idag var jag på stan med Clara, Estelle och Agnes. Vi var inte där jättelänge men jag hann köpa en kofta från Monki!:)  Sen skulle vi går och fika fast jag och Clara fikade i onsdags så vi gick och köpte godis på hemmakväll istället, sen gick vi till Mecka är Estelle och Agnes var, hahah, nii behöver inte bry er:)

Jag måste köpa någon sorts mobil-bild överförare så ni kan se bilder därifrån. Annars måste jag typ skicka ett mejl med bilderna till datorn, sen lägga in dem i dokumenten och sen lägga ut dem. Liite jobbigt för en bild på Clara och en Lemon Fanta:)

Nu ser jag på en film med George Clooney. Den är lite jobbig, med massa deprimerande sker och så... :/

Eftersom ni ann
ars inte skulle få en bild så får ni en (väldigt) gammal bild på mig och Clara.
Den är några år gammal, men söt! Clara jag älskar den där mössan;)

Hejdå

Ebba

...

Tänkte bara säga att det är något fel med Ebbas bloggkonto, eller vad det nu heter, så hon kunde inte blogga igår och jag tror hon inte kan det idag heller. Jag kan blogga men min kamera är kvar hos Alva och jag tycker att det blir lite tråkigt med bara text. Så det är därför vi har varit lite dåliga på att blogga nu. Bara så att ni vet!:)

Hejdå!
Clara

hej frdag hej cheeseballs!

Wiiiiie, fredag idag! Just nu sitter jag bara vid datorn och skypear lite med Ebba. Jag har just ätit nästan en hel skål cheeseballs, hahaha men det är faktiskt fredag och då har man all rätt att få tjocka sig lite! Ha en trevlig kväll!
Okej, Ebba om du tar bort den här bilden så blir jag sur!

Igår

Vi fikade på waynes igår och med Alva i stället för Klara för hon skulle någon annanstans. Men det var kul i alla fall. Vi fikade bara lte sent kanske. Och det var några bredvid oss som pratade och skrattade VÄLDIGT högt.
Det blev ett kort inlägg men jag kände bara att jag var tvungen att skriva.

Hejdå!

Fika!

Hejsan!
Idag är jag ju ledig som jag sa igår. Det är hur härligt som helst. I alla fall så ska jag snart äta lunch och sen åka ner till Ebba. Sen ska vi och Klara åka på stan och fika. MUMS! Ha en bra dag!:)

Hejdå!

Clara

Härligt med en ledig dag!

Godmorgon!
Även om jag bara gått i skolan ca 3 dagar (...) så har jag tröttnat lite grann. Och eftersom vi hade öppethus i skolan igårkväll så får vi vara lediga idag. Yay!

Jag ska nog försöka ta igen lite på skolarbetet eftersom jag ligger lite efter, men inte hela dagen eftersom det blir lite... deprimerat..? Wooho ledig idag från skolan! Vad ska jag göra? Skolarbete..! Hahah, jag är lite trött just nu.

Jag tror att jag ska lägga upp lite bilder från Thailandsresan idag, men vi får se om jag hinner. Sen är det lite svårt när alla bilder är på typ 3 olika kameror och telefoner:/

Nu ska jag äta frukost, och om ni undrar varför jag är så tidigt uppe en ledig dag beror det på jetlag.

Hejdå

Ebba

Failat försök, blogginlägg 2

Föörlååt! Asså jag failade efter första dagen! Seriöst, första dagen?
Men jag försöker igen;)

Nu sitter jag i skolan här på öppet hus, men det är okej eftersom vi får ledigt imorgon istället!

Ska ladda upp bilder på Thailand imorgon kanske..

Kort inlägg men jag måste gå!

Hejdå!

Ebba

Öppethus på skolan...

Jag hade tänkt blogga igår men jag hade ingen tid över. Först försökte jag och Ebba fixa proa plats men det gick inte så bra. Sen hade jag träning och sen dans. Dansen var inte lika kul som jag hade tänkt mig. Funderar faktiskt på att byta. Ikväll så är det öppethus på skolan men imorgon får vi ledigt så det är bara bra!

Heeeej!

Okej, jag har inte hunnit blogga idag som ni kanske märker. Och jag har ingen bild heller för att jag glömde min kamera hemma hos Alva igår. Så det blir ett ganska tråkigt inlägg.
Idag har det annars inte hänt så mycket. Nyss var jag och alla mina kusiner och åt middag hos min mormor, det var jättegott speciellt efterrätten. Det var som en sokcerkaka med lingon, sen glass över det och sen marräng över glassen. Det konstiga var att efterrätten sen skulle in i ugnen i 10 minuter!
Nån som vet vad efterrätten heter, för jag glömde fråga!?:)

Blogginlägg 1

Alltså jag tror jag har lite svårt att komma in i det här med bloggandet, hur många inlägg har jag gjort egentligen? vänta.. kollar.. 8 st!! Ebba nu jävlar måste du skärpa dig!

Okej, för att göra det här liite roligare så ska jag börja med "21-dags grejen" Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den, men det går ut på att om man gör en sak varje dag i 21 dagar, så blir det en vana. Har jag hört iaf. Let's try!

Så detta är alltså blogginlägg 1. Viktigt, Kom ihåg, nu ska vi se om det här funkar.

Idag har jag och min familj åkt till mormor och morfar för att hämta Tyra som vi lämnade hos dem när vi var borta och för att morfar fyllde år:) Tyra blev helt galen när hon såg oss, hahah!

Nu ska jag försöka få ihop en novell till skolan, är ju lite efter nu när jag varit borta, jobbigt:(

Hejdå!

Ebba

 

 





Godnatt!

Godnatt folket! Nu ska jag snart sova, men först ska jag prata lite med Ebba och Alva på skype.
Här har ni en random bild på mig och Ebba som vi tog i morse!

Godnatt och sov gott!:)

@ Alva

Hejhej!
Just nu sitter vi hos Alva. Vi ska se på Red Riding Hood, den verkar bra!

Bra Clara!

Bra att jag först glömde tiden så jag behövde stressa till träningen, sen hittade inte en vattenflaska och sen glömde skorna så jag var tvungen att spela i strumpor i en halvtimme, bra Clara!


Detta är alltså ett utkast som Clara har gjort, det har inte publicerats men hihi, nu gör jag det!

En annan sak är att Jag har kommit tillbaka! om ni inte har märkt det än... Iallafall så skall ni få veta varför jag har varit borta. Egentligen är det ganska meningslöst eftersom de flesta som läser denna blogg redan vet, men såklart ska ni få veta ändå! Jag har varit i Thailand 2½ vecka! Kom hem igår klockan tolv på natten, det var tänkt att jag inte skulle gå i skolan idag men jag gjorde det ändå eftersom vi bara har fyra lektioner varav en är en hemkunskap, hahah:) Och jag längtade så mycket efter att träffa alla!

På tal om ingenting är detta min bakgrundsbild:

Bilden är ritad av Alva och eftersom hon är så snäll gjorde hon den till min bakgrundsbild...:)

Hejdå!

Ebba

FREDAG!

Jag träffade äntligen Ebba idag! Vi har inte setts på typ en månad, det är ju nästan sorgligt. Det var i alla fall jättekul att se henne igen och hon var så brun och fin!

Bilden borttagen av Ebba... den var så ful...

Världens bästa Ebba!


HejHallå!

YES! Imorgon är det fredag! Veckan gick faktiskt väldigt fort. Imorgon har jag inget bestämt men på lördag ska jag vara med Alva och Ebba! Jag har saknat dom mycket. Jag såg på Paranormal activity igår, en bit i alla fall, och det skulle jag inte gjort. Den var jätteläskig, man bara sitter där och väntar på att något ska hända!


Något alla borde följa

Being strong doesn't mean never falling
it's about fall and then rise agian


Hejhej!

Nu har jag just ätit en jättegod choklandmuffins med smält choklad innuti och ska snart göra läxan, inte för att det kommer hända men.
 
Hejdå!


Why is monday so far away from friday but friday so near monday?

Jag kom hem för ett tag sen och kom på att det är hela tre skoldagar kvar tills det är fredag. Det känns ju redan som det i alla fall är onsdag. Nu ska jag snart åka på träning så hejdå!

Träning

Just nu är jag sjukt trött eftersom jag var tvungen att stiga upp tidigt för jag hade träning. Men jag ska inte klaga för träningen var jättekul. Vi fick träna på Nolias innomhushallar och det var så härligt att få spela på konstgräs istället för i en gympasal. Hoppas bara vi får göra det någon fler gång! Men så idag blir det en vilodag.


Makeover!

Jag och Alva kände för att göra en makeover!

Sen kom Klara och ville vara med!

Vad tycks? Jag är iallafall sjukt nöjd över resultatet!:)

Lördag

Idag blir det att vara med Klara och Alva! Hoppas vi köper godis bara för jag har inte ätit det på typ två månader.

Ha en bra helg!


FREDAG!

Yes! Äntligen helg. Veckan har kanske inte varit så jättejobbig men det är alltid lika kul med helg!
Här är två fina sommarbilder som Alva har tagit!

Som ni märker är Ebba så mycket brunare än mig!


...

Hahaha jag kom inte på någon bra rubrik!
Just nu ser jag på made och är väldigt trött, skönt att ha ställt om dygnet iallafall. Såg att systrar i jeans går på tv ikväll så ska nog se den!
 

Här är tröjan jag köpte i Luleå, tänkte visa den!

Clara


Slut på lovet

Jaha, idag var det sista dagen på lovet och den är snart slut. Men det är bara att längta bort till sportlovet om 8 veckor! Igår fixade vi mitt nya skrivbord. Det blev jättebra! Tänkte bara säga det.
Nu ska jag äta kladdkaka och sen kolla lite på tv innan jag ska försöka sova men jag tror att det inte kommer gå så bra, vaknade ganska sent imorse.

Hoppas ni har haft ett jättebra lov!

Hemma

Hejsan!
Igår kväll kom vi hem efter att ha varit i Luleå och hälsat på farmor och farfar.
När vi var där så gick vi också på stan. Jag köpte ett par klackeskor och en stickad tröja.

Hejdå!

SVERIGE!

Lite sen kanske men, YES VM-GULD!
Jag tycker dom verkligen var värd det!
Igår blev det nästan bara hockey med en Luleå match på kvällen och sen finalen på natten. Och det slutade bra i båda matcherna så det var bara roligt!


Clara


Jag och Agnes

Hejsan!
Just nu är jag med Agnes och vi tar massa roliga bilder på photoshop. Hahaha dom blir jättefina!
Ikväll ska jag äta hemgjord pizza, mums! Tänkte bara säga det!
Sa ju att dom blev fina!:)
Clara

Hej 2012!

Igår så var vi hos några kompisar i sävar med några andra kompisar. Vi har alltid firat nyår ihop så länge jag kan minnas. Men det var jättekul! Vi hade inte så många raketer men en av dom var jättestor och jättefin, och sen var det massa andra runt omkring som hade raketer så det gjorde inte så mycket. Jag gick och la mig vid tre tiden och vaknade tolv men jag är väldigt trött just nu. Så idag blev en filmdag. Jag har inga bilder idag heller, för jag glömde kameran hemma igår. Men jag ska börja fota mer nu, jag lovar!

Gott nytt år igen!

Clara


RSS 2.0